L'Agència Catalana de Turisme convoca 9 beques per col·laborar en les seves oficines a l'exterior

Beques de Promoció Turística de l'Agència Catalana de Turisme 2020

Les beques de l'Agència Catalana de Turisme 2020 permetran realitzar una estada a graduats i titulats a les seves diferents oficines de promoció de Frankfurt, París, Brussel·les, Londres, Milà, Nova York, i Madrid. El període de presentació de sol·licituds comença el 26 de juliol i finalitza el 16 de setembre.

25/07/2019

L’Agència Catalana de Turisme (ATC) ha convocat la 22a edició de les beques per fer pràctiques a 7 de les seves Oficines de Promoció Turística d’arreu del món. L’objectiu de les beques és facilitar als titulats universitaris una experiència d'un any que ajudi a desenvolupar les seves carreres professionals.
 
Les persones beneficiàries hauran de reunir els requisits següents:

•  Tenir en disposició una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura) o estar en condicions d’obtenir-la durant el període de lliurament de sol·licituds.
•  Tenir nacionalitat d’un país de la Unió Europea i estar empadronat a Catalunya un mínim de dos anys.
•  Tenir nivell de suficiència de català, coneixement de castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació.
•  No tenir més de 30 anys

Les beques compten amb 2 places per al centre de promoció de la marca Catalunya a Frankfurt, 2 per al de Londres, 1 per al de París, 1 per al de Brussel·les, 1 per al de Nova York, i 1 per al de Madrid.

L'estada serà d'un any, amb la possibilitat de pròrroga d'un any més, a excepció de Nova York, que l'estada màxima serà de 12 mesos, sense pròrroga.

Els processos de selecció consisteixen, entre altres aspectes, el compliment dels requisits i tenir experiència o coneixements relacionats amb l’economia i el sector turístic de Catalunya, que s'hauran de demostrar en una prova escrita.
 
A més, les persones que vulguin accedir a la beca hauran de superar una entrevista personal, la resolució d’un cas pràctic i la realització d’un vídeo-currículum. També es valorarà el domini d’altres idiomes.
 
El termini per presentar la sol·licitud és el 16 de setembre i es pot fer telemàticament a través de Tràmits gencat.

Per a més informació sobre les places, consulteu les bases, aquesta convocatòria, o el web de l'ACT.

 

Notícies relacionades

Clara Espar, waterpolista i estudiant de l'Escola

L'alumna Clara Espar jugarà la final del Mundial de Waterpolo a Gwangju 2019

L'estudiant de 4rt curs del Grau en Turisme en Anglès i jugadora professional de waterpolo, Clara Espar, jugarà amb la selecció espanyola la final d'aquest esport al Mundial de Gwangju (Corea del Sud), aquest divendres 26 de juliol. Amb aquesta fita, la waterpolista i el seu equip també s'han classificat per poder competir en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Participants de l'Escola a l'EMCUP 2019

T'agradaria representar l'Escola a la 12a edició de l'EMCup a Maastricht?

L’Escola ofereix, entre els seus estudiants de 3r i 4t curs de Grau, un màxim de 4 places per participar a la propera edició d l’EMCup, que se celebra a Maastricht (Holanda), del 15 al 18 de febrer de 2020. Les persones interessades en representar el Centre, podeu enviar les vostres candidatures fins al 19 de juliol.

Totes les notícies