L'Agència Catalana de Turisme convoca 11 beques per col·laborar en les seves oficines de promoció a l'exterior

Beques ACT 2024

Les Beques de Formació en Màrqueting Turístic de Catalunya a l'Exterior 2024, impulsades per l'Agència Catalana de Turisme, permetran realitzar pràctiques a titulats i titulades a les oficines de promoció a l'exterior d'aquesta institució. En aquesta 26a edició s'ofereixen places a Nova York, París, Londres, Brussel·les, Frankfurt, Milà, Estocolm i Madrid. El període de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el 15 de setembre.

05/07/2023

L’Agència Catalana de Turisme (ATC) convoca la 26a edició de les Beques de Formació en Màrqueting Turístic de Catalunya a l'Exterior, per fer estades formatives a diverses de les seves Oficines de Promoció Turística d’arreu del món. L’objectiu de les beques és facilitar als titulats universitaris una experiència d'un any que ajudi a desenvolupar les seves carreres professionals.
 
Les persones beneficiàries hauran de reunir els requisits següents:

•  Tenir en disposició una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura) o estar en condicions d’obtenir-la durant el període de lliurament de sol·licituds.
•  Tenir nacionalitat d’un país de la Unió Europea i estar empadronat a Catalunya un mínim de dos anys.
•  Tenir nivell de suficiència de català, coneixement de castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació.
•  No tenir més de 30 anys

Les beques compten amb 11 places per als centres de promoció de la marca Catalunya: 2 per la seu de París, 2 a Londres, 1 plaça a Brussel·les, 2 vacants a Frankfurt, 1 a Milà, 1 vacant a Estocolm, 1 a Nova York i 1 per la seu de Madrid.

L'estada serà del 9 de gener al 31 de desembre de 2024. Si hi ha disponibilitat pressupostària, l'Agència Catalana de Turisme podrà prorrogar aquestes beques un any més (excepte a Londres i Nova York, que no es podrà allargar l'estada més de 12 mesos).

Els processos de selecció consisteixen, entre altres aspectes, el compliment dels requisits i tenir experiència o coneixements relacionats amb l’economia i el sector turístic de Catalunya, que s'hauran de demostrar en una prova escrita.
 
A més, les persones que vulguin accedir a la beca hauran de superar una entrevista personal, la resolució d’un cas pràctic i la realització d’un vídeo-currículum i d'una carta de motivació. També es valorarà el domini d’altres idiomes.
 
El termini per presentar la sol·licitud ja ha començat i finalitzarà el 15 de setembre de 2023, a les 23:59 h, i es pot fer telemàticament a través de Tràmits gencat.

Per a més informació sobre les places, consulteu les bases de la convocatòria o el web de l'ACT.

Aquí podeu veure dos vídeos informatius sobre aquestes beques i el testimoni de persones que han pogut viure l'experiència de representar la marca Catalunya a l'exterior: