L’ICPS convoca d’una beca de col·laboració en la recerca

Beca ICPS

La beca s’adreça a estudiants que hagin obtingut el Grau en Ciències Polítiques en el curs acadèmic 2015-2016 o amb posterioritat.

15/05/2018

L’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) convoca una beca de col·laboració en la recerca. La durada de la beca serà de deu mesos, amb previsió d’inici de la prestació el mes de  setembre 2018, amb una dedicació de 20 hores setmanals, de 10 a 14 hores.

El becari/a donarà suport a l’elaboració de l’Anuari Polític de Catalunya 2018, i a les recerques i activitats que li siguin encarregades, sota la supervisió dels/les investigadors/es de l’Institut. Les sol·licituds per accedir a la beca es podran formalitzar fins el proper 7 de juny de 2018, a les 14 hores.

Consulta aquí tot el que necessites saber.

 

Notícies relacionades

Prof. Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut Jean Monnet

La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees

La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees dins de la convocatòria Erasmus+ Programme Jean Monnet Activities 2018 (call for Proposals EAC/A05/2017). Es tracta d’un dels 122 projectes, dels 905 admissibles, que han estat seleccionats per a ser finançats amb aquesta acció. L'objectiu del projecte és millorar la qualitat de les actuals activitats europees d'ensenyament i investigació a la Facultat, ampliar el pla d'estudis amb la millora de les assignatures ofertades, elevar el nivell de recerca i garantir la transferència de coneixements.
Llegir més

Totes les notícies