L’estudiant de Periodisme, Oliver Jaén, presenta els Premis Zapping

Oliver Jaén Premis Zapping

L’Oliver Jaén va guanyar el concurs Jove Presentador@ dels Premis Zapping. L’any passat, la guardonada va ser l’estudiant del Grau en Periodisme Andrea Vicente.

07/02/2019

Ahir a la nit es van celebrar els Premis Zapping al CaixaForum Barcelona, els guardons que reconeixen la feina dels professionals de la televisió, la dels distribuïdors i la dels creadors d’un oci audiovisual de qualitat, tant televisió com Internet i videojocs.
 
El tarannà i prestigi dels Premis Zapping respon al fet que els vots són populars, ponderats segons criteris de qualitat, i perquè són el únics premis a la televisió de qualitat que es fan a Catalunya.
 
Un dels tres presentadors dels premis va ser l’estudiant de quart curs del Grau en Periodisme, Oliver Jaén. L’Oliver va guanyar el concurs Presentador o Presentadora dels Premis Zapping després de demostrar en un vídeo de 50 segons que ja és un gran professional. Va conduir la gala de forma excel·lent juntament amb els seus companys, els periodistes de TV3 Mireia Mallol i Jordi Gil.
 
Els premis són organitzats i atorgats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals, una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l’oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus consumidors.  

Si voleu veure la gala dels Premis Zapping.

 

Notícies relacionades

Premis TFG 2019

Obre la convocatòria per la tercera edició dels Premis TFG

La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2018-2019 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global, o la Perspectiva de Gènere. Enguany el Premi té una dotació total de 1.000€ i el termini per presentar la candidatura finalitza el 20 de setembre. Llegir més

Totes les notícies