Investigadors del CIEU, editors d'un monogràfic sobre emprenedoria a la revista "Sustainability"

Projectes d'emprenedoria

Maria Noguera, Directora de l'Escola, juntament amb Sebastián Aparicio i Andreu Turró, membres del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la Fundació UAB, participen en un monogràfic sobre "Entrepreneurship and Intrapreneurship in Social, Sustainable, and Economic Development", com a editors. Els docents conviden als acadèmics especialitzats en emprenedoria a publicar els seus articles, enviant-los abans del 30 de gener de 2020.

10/09/2019

Diversos membres vinculats amb l'Escola participen en l'edició d'un monogràfic sobre emprenedoria de la revista internacional d'accés obert "Sustainibility", com a editors. Concretament, Maria Noguera, Directora del Centre, i els representants del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona (CIEU-FUAB), Sebastián Aparicio i Andreu Turró, desenvoluparan aquesta tasca per coordinar la publicació especial titulada "Entrepreneurship and Intrapreneuship in Social, Sustainable, and Economic Development".

Aquest número pretén recollir articles d'acadèmics i investigadors en aquesta matèria, que hagin estudiat diverses activitats empresarials innovadores i les seves vinculacions amb el desenvolupament econòmic, social i sostenible des d'una perspectiva institucional. És a dir, recerques relacionades amb la influència de les institucions (formals i informals) en temes de gènere, d'emprenedoria corporativa i intraemprenedoria, així com l'activitat empresarial ecològica per al desenvolupament sostenible.

Els editors d'aquest monogràfic conviden als experts a publicar les seves aportacions tant teòriques i conceptuals com aplicades, que aprofundeixin en qualsevol àmbit de l'emprenedoria i innovació, també tant a nivell regional com internacional.

Consulteu la convocatòria de recollida i la normativa per a la presentació d'originals en aquest enllaç. Les persones que vulguin participar amb els seus textos, s'han de registrar prèviament a la plataforma que acull la revista acadèmcia, i posteriorment, entrar-hi amb el seu perfil d'usuari per enviar el manuscrit a publicar.

La recepció d'articles finalitzarà el 30 de gener de 2020.

 

Notícies relacionades

El Dr. Francesc Romagosa, responsable de recerca de l'Escola

Francesc Romagosa, nou responsable de recerca de l'Escola

El professor Francesc Romagosa, Doctor en Geografia i Coordinador del Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura, ha estat nomenat, aquest curs acadèmic 2018-2019, nou responsable de recerca de l'Escola. En una breu entrevista, explica com afronta aquest nou repte professional i quines línies d'investigació s'impulsaran a partir d'ara des del Centre.

Totes les notícies