Inscriu-te a les Jornades de Portes Obertes online de la UAB!

JPO UAB 2021

L'Escola participarà a la Jornada de Portes Obertes de la UAB en format virtual, oferint sessions informatives en línia als futurs estudiants els dies 12 i 13 de febrer a les 10, 12, 16 i 18h. Inscriu-te i coneix de prop els Graus en Turisme, Direcció Hotelera i Turisme en Anglès. Inscripcions

03/02/2021

El divendres 12 i dissabte 13 de febrer celebrarem les Jornades de Portes Obertes de la UAB en format virtual, on podreu obtenir de primera mà tota la informació sobre els Graus en Turisme, Turisme en anglès, i Direcció Hotelera.

Durant els dos dies, l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera oferirà diverses sessions informatives en línia als futurs estudiants. Hi haurà sessions a les 10, 12, 16 i 18 hores, i es faran a través de la plataforma Teams.

Les sessions aniran a càrrec de Maria Noguera, directora de l'Escola, i també seran una oportunitat per conèixer l'experiència d'alguns alumnes dels Graus. Podràs fer-los tantes preguntes com vulguis!

Escull el dia i hora que et vagi millor!

Inscriu-te a les sessions!

Les persones registrades rebran, minuts abans de l'inici de la sessió escollida, un enllaç que els permetrà accedir a la xerrada online.

Vols allotjar-te al Campus UAB?

Registra't a la sessió informativa en línia de Vila Universitària, la residència estudiantil del Campus UAB. T’ensenyaran els pisos, les instal·lacions i els serveis en una visita virtual (divendres 12 i dissabte 13 de febrer, a les 16h) i t’ho explicaran tot sobre les activitats que es fan i com és la vida al campus de la UAB. I si tens dubtes, podràs fer totes les preguntes que vulguis.

Inscriu-te a través del formulari de les JPO UAB (hauràs de seleccionar l'opció "16:00 Vila Universitària - Allotjament")