Inaugurada l'exposició del Premi Miravisions, on es mostra la fotografia guanyadora de l'alumne Marc Asensio

Imatge Marc Asensio

Ja es pot visitar a l'entrada del Palau Robert la mostra de la segona edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, concurs dedicat a fer valdre el fotoperiodisme. L'exposició inclou l'obra "Conèixer-nos", de l'estudiant de Comunicació Audiovisual Marc Asensio, guanyador del primer premi de la categoria d'estudiants.

13/09/2022

"Conèixer-nos" pretén descobrir els orígens familiars a través de la figura dels seus avis a Caldes de Malavella

El 18 de gener es va celebrar a l'entrada de Palau Robert la inauguració de l'exposició del Premi Miravisions organitzat pel magazín digital La Mira. Jordi Borràs, fotoperiodista català i cap de fotografia de La Mira va presentar als guanyadors de la segona edició del concurs. 

A la mostra de Palau Robert es poden veure les 10 fotografies guanyadores de les dues categories proposades: professionals i estudiants, cadascuna amb cinc propostes de diferents fotoperiodistes dividides en tres premis i dos accèssits. Totes van acompanyades de codis QR que permeten veure el treball sencer. 

El treball de Marc Asensio titulat "Conèixer-nos" pretén descobrir els orígens familiars a través de la figura dels seus avis a Caldes de Malavella, on ara passen algunes èpoques per desconnectar de la vida de la ciutat. És per això que recorre les parets les velles parets i passeja amb ells per camins passats mentre gaudeixen dels petits moments. Això li serveix per comprendre quines són les seves arrels i com ens afecta l'inevitable pas del temps. Viure és més fàcil del que sembla. Conèixer-nos, no.