II Convocatòria dels Premis “Universidad, Conocimiento y Agenda 2030”

II Convocatòria dels Premios Universidad

Els TFG i/o TFM candidats s'hauran d'haver realitzat sobre qualsevol àrea de coneixement amb alguna de les temàtiques cobertes pels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

16/11/2020

La Crue Universidades Españolas, la Fundación Carolina i la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) han convocat la II Edició dels Premis “Universidad, Conocimiento y Agenda 2030” amb l’objectiu de distingir els millors Treballs de Final de Grau (TFG) o Treball de Final de Màster (TFM) que s’hagin realitzat sobre qualsevol àrea de coneixement amb alguna de les temàtiques cobertes pels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

Podran optar als premis tots aquells estudiants amb ciutadania d’un país membre de la Comunitat Iberoamericana o de qualsevol Estat membre de la Unió Europea que hagin finalitzat els seus estudis (Grau o Màster) durant el curs 2019-2020. Hauran d’haver defès el TFG o TFM en una institució d'educació superior associada a Crue Universidades Españolas i aquest haurà d’haver obtingut una nota igual o superior a 8 sobre 10.

Els treballs premiats rebran un diploma acreditatiu i seran publicats en paper i suport electrònic en les pàgines de la Fundación Carolina, la AECID y Crue Universidades Españolas. 

Les candidatures es formalitzarán mitjançant la plataforma tecnológica dels Premis. Els estudiants interessats s’hauran de registrar i traslladar les dades académiques sol·licitades segons les bases definides per les institucions i adjuntar els seus treballs.

La convocatòria finalitza el proper 30 de noviembre de 2020.

Tota la informació, bases y accés a la plataforma la trobareu aquí.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

     

    Notícies relacionades

    Video VI concurs de fotografia Mywebtime

    S'han fet públiques les imatges guanyadores del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime

    Totes les notícies