Graduació 2022: felicitats!

Acte de graduació 2022

El dissabte 2 de juliol es va fer l'acte de graduació de la promoció 2022 a la sala Arnau de Vilanova

 

05/07/2022

Aquest any sí! El dissabte 2 de juliol la Sala Arnau de Vilanova de l'hotel Campus (Vila Universitària), l'espai més gran de la UAB, va acollir les 600 persones participants a un dels actes més importants del curs: la Graduació de les titulades i titulats en els graus i dobles graus de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. 

Prop de 200 alumni graduades i graduats en CPiGP, Sociologia, i per primera vegada Relacions Internacionals, omplíeu l'enorme sala acompanyats per mares, pares, fills/es, germans/es, parelles o amistats que miraven amb orgull el resultat del vostre esforç, perseverança i dedicació, alhora que se sentien recompensats perquè saben que també és gràcies al seu suport que heu assolit aquest èxit.

Una sala plena i l'any que més persones han participat en aquesta graduació omple de sentit la tasca docent als qui us hem acompanyat en aquests anys d’estudi, amb moments plens de dificultats, canvis i incerteses, com les del món que estudiareu en la vostra trajectòria professional.

Joan Botella, Mar Griera i Juan Pablo Soriano, professorat escollit per l’alumnat, van ser uns mestres de cerimònies de luxe. La qualitat acadèmica i humana que ens transmetien amb les seves paraules i el seu savoir faire honoren la Facultat en l’acte més important de l’any, també per l’alumnat i per les seves famílies. I així mateix els excel·lents discursos, breus i clars, dels representants dels recent titulats i titulades que en algun moment vau aconseguir arrencar-nos alguna llàgrima d’emoció. Victòria Escobar i Eduard Guerra (Ciència Política i Gestió Pública), Jordi Sorolla i Mireia Boix (Ciència Política i Dret), Raquel Hornas i Pol Marsal (Sociologia), Laura García (Estadística Aplicada i Sociologia) i Clàudia Di Giacomo i Jordi Bernal (Relacions Internacionals): Felicitats!

La vicerectora d’alumnat i ocupabilitat, Anabel Galán, el degà del COLPIS, Jordi Pacheco, i jo mateixa com a degana de la FCPS vam fer l’entrega de diplomes en un acte simbòlic que ens uneix i ens defineix com a comunitat. I entremig vam gaudir de tres peces musicals especialment pensades per aquest moment, meravellosament interpretades pel Duo Lupino amb teclat i clarinet: un Adagio d’Albinoni convertit en símbol de la pau pels conflictes que viu Europa; una fantàstica peça de jazz titulada It don't mean a thing if it ain't got that swing de Duke Ellington; i l’arxiconeguda marxa d’Edward Elgar Pomb and Circumstance recordant-nos la rellevància del moment, van elevar l’acte a la categoria de cerimònia, creant un record que ens cohesiona i que guardarem en la nostra memòria individual i col·lectiva.

Han estat anys tan complicats com inoblidables dels que esperem us n’emporteu coneixements útils i amistats vertaderes que us ajudaran a millorar el món, fer-lo més lliure i més igualitari! Endavant!

 

Olga Serradell

Degana