Francesc Carrió intervindrà en una conferència sobre el sector MICE post-COVID

Participació del professor Francesc Carrió a la confererència online sobre el sector MICE post-COVID

El professor Francesc Carrió, Coordinador del mòdul de Fires i Congressos del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, participarà com a ponent en la conferència online “MICE Industry: What is next post COVID-19?”, el proper 20 de novembre, a les 15 hores. L'esdeveniment s'emmarca dins de la 14ª Setmana Mediterrània de Líders Econòmics (MedaWeek Barcelona 2020)

11/11/2020

Francesc Carrió, Conseller Assessor a SII Concatel, ex CEO de Reed & Alimentaria Exhibitions, i Coordinador del mòdul Fires i Congressos del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, participarà el proper 20 de novembre, a les 15 hores, a la conferència online  “MICE Industry: What is next post COVID-19?”, com a ponent.

Aquest esdeveniment virtual internacional es celebrarà en el marc de la 14a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics (MedaWeek Barcelona 2020), organitzada per l'Associació de Cambres de Comerç de la Mediterrània i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. del 18 al 20 de novembre, i que inclourà altres fòrums en línia per debatre temes d'interès i d'actualitat d'aquesta regió, com la innovació digital, l'impuls de l'emprenedoria de les dones, o els nous reptes que ha d'afrontar l'hoteleria després de la pandèmia. 

Durant la conferència, en què intervindrà el professor Carrió, s'analitzaran les tendències, oportunitats i solucions en matèria d'innovació i sostenibilitat en el sector del turisme d'esdeveniments, amb les aportacions de diversos experts procedents d'Espanya, el Líban, Marroc i França.

La sessió es gratuïta però per assistir-hi de forma telemàtica, cal inscriure's prèviament en el web de la jornada.

Podeu conèixer el programa i més detalls de la 14a MedaWeek Barcelona 2020, clicant sobre l'enllaç.

 

Notícies relacionades

Cuina durant el confinament

El professor Roger Calaf intervé en un article sobre la cuina durant el confinament

A l'article Què hem après gastronòmicament del confinament, publicat fa uns dies al diari 'Ara', el professor de Gastronomia i Enologia de l'Escola, Roger Calaf, intervé, juntament amb diversos xefs de renom com Carme Ruscalleda o Joan Roca, per analitzar quines competències ha adquirir la ciutadania en l'àmbit de la cuina i gastronomia durant els mesos de confinament per la pandèmia de la COVID-19.

Totes les notícies