Francesc Carrió intervindrà en una conferència sobre el sector MICE post-COVID

Participació del professor Francesc Carrió a la confererència online sobre el sector MICE post-COVID

El professor Francesc Carrió, Coordinador del mòdul de Fires i Congressos del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, participarà com a ponent en la conferència online “MICE Industry: What is next post COVID-19?”, el proper 20 de novembre, a les 15 hores. L'esdeveniment s'emmarca dins de la 14ª Setmana Mediterrània de Líders Econòmics (MedaWeek Barcelona 2020)

11/11/2020

Francesc Carrió, Conseller Assessor a SII Concatel, ex CEO de Reed & Alimentaria Exhibitions, i Coordinador del mòdul Fires i Congressos del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, participarà el proper 20 de novembre, a les 15 hores, a la conferència online  “MICE Industry: What is next post COVID-19?”, com a ponent.

Aquest esdeveniment virtual internacional es celebrarà en el marc de la 14a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics (MedaWeek Barcelona 2020), organitzada per l'Associació de Cambres de Comerç de la Mediterrània i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. del 18 al 20 de novembre, i que inclourà altres fòrums en línia per debatre temes d'interès i d'actualitat d'aquesta regió, com la innovació digital, l'impuls de l'emprenedoria de les dones, o els nous reptes que ha d'afrontar l'hoteleria després de la pandèmia. 

Durant la conferència, en què intervindrà el professor Carrió, s'analitzaran les tendències, oportunitats i solucions en matèria d'innovació i sostenibilitat en el sector del turisme d'esdeveniments, amb les aportacions de diversos experts procedents d'Espanya, el Líban, Marroc i França.

La sessió es gratuïta però per assistir-hi de forma telemàtica, cal inscriure's prèviament en el web de la jornada.

Podeu conèixer el programa i més detalls de la 14a MedaWeek Barcelona 2020, clicant sobre l'enllaç.