Forma part de l'equip de suport a les activitats de promoció de l'Escola!

Estudiants de l'Escola col·laborant en tasques de promoció dels estudis

Del 6 al 25 de novembre s'obre la convocatòria de pràctiques per cercar estudiants de l'Escola que vulguin explicar la seva experiència universitària als futurs alumnes i a les seves famílies, en esdeveniments com les Jornades de Portes Obertes o el Saló de l'Ensenyament. Envia ja la teva sol·licitud i converteix-te en ambaixador/a dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera de la UAB!

06/11/2019

L'Escola obre la convocatòria de pràctiques per formar el nou equip d'estudiants que col·laborarà en les tasques de suport per promocionar els estudis, durant aquest curs 2019-2020, en esdeveniments com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament, o el Dia de les Famílies de la UAB, entre altres.

Aquesta convocatòria de pràctiques està adreçada a estudiants de 2n, 3r i 4rt curs dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, que ja s'hagin matriculat com a mínim a 120 crèdits, i que estiguin interessats en ser ambaixadors de l'Escola, i oferir també suport logístic durant les activitats de promociò. S'atorgaran 20 places de pràctiques.

El període de lliurament de sol·licituds comença el dia 6 i finalitzarà el 25 de novembre.

Cal aportar la següent documentació:

- Imprès de sol·licitud emplenat que es pot sol·licitar al Punt d'Informació de la Secretaria del Centre, o descarregar-lo al Campus Virtual (el trobareu a "e-notícies" de les aules Moodle). Caldrà lliurar-ho a Gestió Acadèmica.

La durada de les pràctiques dependrà de les necessitats de cadascuna de les activitats. Es comptabilitzarà segons les hores de dedicació, i es podran realitzar entre el 4 de febrer i el 31 de juliol de 2020.

S'atorgarà un ajut a l'estudi per un import de 10 euros per hora de dedicació a les activitats de promoció i de comunicació. Es retindrà el 2% en concepte d'IRPF i la quota de la Seguretat Social obrera de 8.49 €/mes.

La resolució de les places es comunicarà el 10 de desembre de 2019.

 

Notícies relacionades

Recuperem el Sector del Turisme

Let's regain the Tourism Sector! #regainthetourismsector

Eva Sabater, Directora de Travel Work

Travel Work presentarà les seves opcions internacionals de pràctiques

Eva Sabater, Directora de Travel Work, oferirà una xerrada informativa virtual on farà una actualització sobre les opcions de pràctiques internacionals en destins internacionals, i facilitarà informació sobre l'autorització de visats. La sessió es celebrarà el dimarts 9 de febrer, a les 13 hores, a través de la plataforma "Teams".

Totes les notícies