Fins al 31 de gener, el SAF ofereix dues noves promocions per abonar-s’hi

SAF

El SAF ofereix dues noves promocions per aquells que vulguin abonar-se i per aquells que ja formen part de la comunitat. Amb "Regala't SAF" es fa un 50% de descompte en la matrícula. A més, els participants als UAB Games 2017 podran gaudir del mes de març completament gratuït.

19/12/2017

“Convida a la vida sana” i “Regala’t SAF” són les dues noves promocions que ofereix el SAF a principis d’any, tant als que ja són abonats com a aquells que encara no ho són. Totes les persones que s’abonin entre el 8 i el 31 de gener s’estalviaran el 50% de la matrícula. A més, els que van participar als UAB Games 2017 gaudiran del mes de març completament gratuït.  

La inscripció al SAF es pot fer de forma presencial, al taulell d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 7,30 a 13,30 h i de 18,30 a 21 h). Es pot fer també online i posteriorment portar la documentació necessària al taulell. Entre totes les altes fetes online es sortejarà un abonament gratuït de l’1 de març fins al 31 d’agost. El sorteig es realitzarà el 5 de febrer, a les 13 h, a la recepció del SAF. La persona guanyadora es publicarà a la web del servei.

Aquells que ja gaudeixen dels serveis del SAF podran participar a la promoció “Convida a la vida sana”. Els abonats tindran l’oportunitat de portar un acompanyant del 2 al 5 de gener en horari complert i del 8 al 14 en horari especial (de dilluns a dijous fins a les 16 h i divendres i cap de setmana en horari complert). L’única cosa que cal fer és omplir el següent formulari amb les dades de la persona convidada i identificar-se al taulell d’atenció al públic. Aquesta haurà d’anar amb qui l’ha convidat, podrà accedir a totes les instal·lacions del SAF i participar també en activitats dirigides, llevat de pilates, ioga i escalada.   

Al SAF s’hi pot practicar bàsquet, natació sincronitzada, tennis, pàdel i voleibol, entre altres esports. A més, disposa d’un servei d’entrenaments personalitzats així com cursos, conferències i tallers per iniciar-se o aprofundir en diverses disciplines. En aquest clip es poden conèixer les instal·lacions del SAF.

Més informació: Servei d'Activitat Física (SAF)

 

Notícies relacionades

Totes les notícies