Exposició fotogràfica. Facultat de Medicina UAB - Docents: Dr. Juan M. Leyva i Dra. Serena Brigidi

El passat 14 de març de 2023 es va inaugurar l’exposició “Reflexions sobre les violències de gènere des de la creativitat i la fotografia narrativa” a la Facultat de Medicina de la UAB. L’activitat està emmarcada dins d’una activitat d’innovació docent per a la prevenció de la violència de gènere, coordinada i dissenyada pel Dr. Juan M. Leyva del departament d’infermeria. L’activitat ha estat finançada per l’AGAUR dins de la convocatòria INDOVIG21. 

17/03/2023

L’acte va comptar amb la participació de diverses autoritats de la UAB com ara la Dra. Sabiniana San Rafael (coordinadora del grau en infermeria), la Dra. Maria Prats (directora de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB), la Dra. Lydia Giménez (representant de l'Observatori per a la Igualtat de la Facultat de Medicina) i la Dra. Maria Valdés (vicerectora d’estudis i innovació docent). A més van ser-hi presents la Dra. Serena Brigidi (docent de l’activitat formativa) i el grup d’estudiants participants. 

Les autoritats van subratllar la importància d’implementar activitats com aquesta per tal d’alinear-se amb les directrius de la universitat en matèria de prevenció de la violència de gènere i de la implementació de la perspectiva de gènere en tots els estudis. El públic assistent i l’alumnat van destacar la sensibilitat de les obres i la importància d’implementar estratègies educatives innovadores que resultin en aprenentatges significatius per a l’alumnat 

L’exposició mostra 25 imatges i relats reflexius sobre diverses àrees relacionades amb la violència de gènere i van estar creades per un grup d’estudiants de ciències de la salut fent servir la fotografia narrativa com a metodologia docent. 

L’exposició es podrà veure al vestíbul de la Facultat de Medicina fins el proper dia 31 de març. 
 

  • El Dr. Leyva inaugurant l’acte acompanyat per les autoritats de la UAB i el públic assistent

  • Part del grup d’estudiants participants en l’activitat educativa

  • Imatges diverses de l’exposició