EUTDH Testimonial: Lorena Villar, responsable de màrqueting i relacions comercials de l’Oficina Espanyola de Turisme de Miami

Marca España

Nova sessió EUTDH Testimonial amb Lorena Villar, responsable de màrqueting i relacions comercials de l’Oficina de Turisme. La trobada, que tindrà lloc dilluns 15 de gener, a l’aula 310, està especialment dirigida a alumnes de 3º i 4º curs.

11/01/2018

Lorena Villar, exestudiant de l’Escola i actual Marketing & Trade Relations Manager de l’Oficina Espanyola de Turisme de Miami farà una xerrada als estudiants sobre la seva trajectòria, amb més de 20 anys d’experiència.

La xerrada s’enfocarà també a aprendre quines estratègies de màrqueting de productes turístics i destinacions s’aplica per a la ‘Marca España’.

L’Oficina Espanyola de Turisme de Miami és una de les 4 entitats representats de l’Instituto de Turismo de España als Estats Units, des d’on es porten a terme tasques de planificació i promoció d’Espanya com a destinació als mercats internacionals.  

L’objectiu dels EUTDH testimonial és conèixer experiències personal d’altres alumni de l’Escola perquè els estudiants puguin resoldre dubtes en relació amb l’àmbit i començar a fer xarxa de contactes.

 

Notícies relacionades

Kuskaya Barcelona

Volunturisme vs turisme responsable

Les fundadores de Kuskaya Barcelona varen visitar els estudiants de 2n de Turisme en Anglès per explicar en què consisteix el seu model de voluntariat responsable i ètic durant estades curtes al Senegal, Perú, Costa Rica o al Marroc. Llegir més

Estudiants de l'Escola

L'Escola participa en un projecte de millora de les habilitats lingüístiques dels estudiants amb la FH Salzburg

Els estudiants del Grau en Turisme en Anglès, en el marc de l'assignatura Alemany III, participen en un intercanvi lingüístic amb estudiants d'espanyol de la FH Salzburg per millorar les seves habilitats en alemany, a través de la creació conjunta de vídeos sobre temes quotidians i del contacte online amb els estudiants austríacs, que a la vegada, els ajuden a millorar en el seu nivell d'espanyol. Llegir més

Totes les notícies