Estrena online de la pel·lícula "1972-2022. Història de la FTI a 12 veus"

cartell estrena pelicula fti

Després de l’estrena mundial del passat 25 d’abril a la Sala Cinema de la UAB, a la qual van assistir el rector i una nodrida representació de tots els estaments de la Universitat, la Facultat de Traducció i d’Interpretació (FTI) anuncia la publicació al canal de Youtube de la UAB de la pel·lícula sobre els 50 anys del centre, intitulada ‘1972-2022. Història de la FTI a 12 veus’ [https://youtu.be/_uG88i2GKG4].

03/05/2023

Enllaç a la pel·lícula: https://youtu.be/_uG88i2GKG4

 

És una pel·lícula de visió obligada per a tota la comunitat de la FTI, i ens atrevim a dir, per a tota la comunitat de la UAB, atès que explica molt bé d’on venim i cap on anem. Amb rigorosa informació històrica desconeguda per a molts i les memòries en primera persona de personatges clau, aquesta pel·lícula no us deixarà indiferents i us ajudarà a entendre millor el rol d’aquestes estudis estratègics al campus de la UAB.

 

Us animem a canviar l’estona de lectura i/o la sèrie d’aquest vespre per la visualització d’aquesta pel·lícula, d’una hora de durada (de fet, és una pel·lícula massa curta).

 

Amb l’estrena física de la pel·lícula i el seu llançament per la xarxa, la FTI posa fi als actes de celebració del 50è aniversari de la creació de l’Escola Universitària d’Idiomes Moderns, antecessora de l’Escola Universitària de Traductors i Intèrprets i de l’actual Facultat de Traducció i d’Interpretació”.

No us la perdeu!

Cordialment,

Deganat de la Facultat de Traducció i Interpretació