Estades de Pràctiques a la Delegació del Govern a París pel curs 2020/2021

Imatge Paris Estada Pràctiques

Estada a la Delegació del Govern a França,  una oportunitat excel·lent per aplicar els coneixements i habilitats adquirits a les aules i de poder conèixer de prop el funcionament i l’activitat de l’administració pública.

16/11/2020

La Delegació del Govern a França (DGFR) ofereix una plaça de practiques curriculars i/o extracurriculars no remunerades a la seva oficina de París per estudiants d’universitats catalanes amb les quals el Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència té signats convenis de cooperació educativa.

Les practiques esmentades es poden realitzar durant el 2n quadrimestre del curs acadèmic 2020/2021, de gener/febrer fins al junt del 2021. Tot i així, també hi ha la possibilitat de fer estades durant els mesos d’estiu des de juliol fins setembre del 2021. La durada s’ajustarà al nombre d’hores exigides al currículum de l’estudiant.

En el marc del requisits hi trobem:

  • Idioma: Competències avançades en fracés
  • Estada: Mínima 3 mesos, màxima 5
  • Horari: mínim 20 hores setmanals, de dilluns a divendres de 9h a 13h (possibilitat de canviar la franja horària)
  • Tasques principals: el candidat o candidata participarà en l’activitat habitual de la Delegació. Més concretament, col·laborarà en les tasques de l’equip tècnic: seguiment de l’actualitat a França, redacció i traducció de textos elaborats per la Delegació,assistència en la preparació d’actes organitzats, redacció d’informes i notes de premsa i qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li pugui encomanar.

El procediments per presentar la candidatura comença a la pròpia universitat. L’alumnat interessat haurà d’informar-se sobre els tràmits a seguir en el cas de ser acceptat/ada per dur a terme l’estada a la Delegació del Govern de França.

El candidat o candidata haurà d’enviar una carta de motivació i el seu CV a l’adreça fr@gencat.cat. Es recomana especificar el cos del missatge o a la mateixa carta de motivació el període de pràctiques desitjat i el nivell de francès. S’ha de tenir present que una estada a una de les delegacions del Govern de la Generalitat a l’exterior és una oportunitat excel·lent per aplicar els coneixements i habilitats adquirits a les aules a més de poder conèixer de prop el funcionament i l’activitat de l’administració pública, i més concretament del Govern a l’exterior.

Les candidatures es podran presentar fins el 20 de novembre de 2020. Molta sort!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies