Entrega del premi Giovanni Pontiero

Entrega del premi Giovanni Pontiero

El Centro de Língua Portuguesa em Barcelona – Instituto Camões i la Facultat de Traducció i d’Interpretació us convidem a l’entrega del XVIII Premi Giovanni Pontiero el 24 d’octubre a les 18:00 a la seu de l’Institut Ramon Llull, on s’entregarà el premi a la millor traducció de llengua portuguesa al castellà.

03/10/2018

Es retrà homenatge a l’escriptora portuguesa Lídia Jorge, la novel·lista portuguesa nascuda a Boliqueime, Algarve. Llicenciada en Filologia Romànica i professora de secundària, va impartir classes a Angola i a Moçambic abans d’instal·lar-se a Lisboa. A més d’exercir com a docent, també es va dedicar a la publicació periòdica d’articles a la premsa i va ser membre de l’Alta Autoridade para a Comunicação Social.

Entre les seves novel·les destaquen: “O Dia dos Prodígios” (1980), “A Costa dos Murmúrios” (1988), “O Vale da Paixão” (1998), “O Vento Assobiando nas Gruas” (2002) e o seu último romance “Estuário” (2018).

Acumulant l’èxit amb la crítica i el públic general, la seva ha estat a diverses llengües.

A l’entrega del XVIII Premi Giovanni Pontiero ens acompanyarà també Maria João Moreno, cantautora portuguesa radicada a Barcelona.

Institut Ramon Llull (Avinguda Diagonal 373, Barcelona)

 

Notícies relacionades

NivellAngles2016

Continua augmentant el nivell d'anglès dels alumnes que entren a la UAB

El nivell d'anglès dels alumnes que entren per primer cop a la UAB i acrediten el nivell B2.2 d'anglès augmenta del 8% al 48% en set anys, segons els resultats de les proves de nivell que fa el Servei de Llengües de la UAB als estudiants de primer curs. En la prova, que és voluntària, hi han participat 3.727 nous estudiants. Llegir més

Totes les notícies