Ens ajudes a revelar les necessitats formatives de la comunitat arxivera? Participa en l'enquesta!

Mans amb un bolígraf

A l’ESAGED, volem seguir millorant donant resposta a les demandes formatives del col·lectiu arxiver. Per aquest motiu, hem preparat una enquesta online perquè ens expliquis quins són els àmbits formatius en arxivística i gestió documental que més t’interessen! Accedeix a l’enquesta

15/04/2021

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents ha engegat un procés per repensar la seva oferta formativa. L’objectiu és conèixer de primera mà quines són les necessitats formatives de la comunitat arxivera, que ajudin a perfilar futures ofertes formatives. 

Per aquest motiu, l’Escola ha creat una enquesta en línia dirigida a totes les persones interessades en formació sobre arxivística i gestió documental, o que han estat estudiant al centre en algun moment.  

L’enquesta permetrà conèixer l’opinió dels participants sobre diverses qüestions. Per exemple, si la formació realitzada va complir les expectatives dels estudiants, si hi ha interès en algun àmbit que ara no s'està oferint des de l’ESAGED, o quin tipus de formació es veu com necessària, entre d’altres qüestions.

Una altra pregunta és sobre quines matèries es podria reforçar l’oferta formativa de l’Escola, on es proposen diverses temàtiques: eines i plataformes de gestió documental, llenguatge de programació, gestió de riscos dels actius de la informació, comunicació i difusió, l’arxiu social, etc. 

Vols donar-nos la teva opinió? Participa en l’enquesta