Els XVI Debats Turístics virtuals versaran sobre el sector MICE i la gestió hotelera en temps de pandèmia

Debats Turístics

Els estudiants de 4t curs dels Graus de les assignatures en Gestió i Organització de Congressos, Convencions i Esdeveniments organitzen la XVI edició dels Debats Turístics, la jornada de reflexió sobre temes d'actualitat del Sector. La sessió, enguany en format online, es celebrarà el dimecres 19 de maig, a les 12 hores, i versarà sobre L'Organització de Congressos i la Gestió Hotelera en Temps de Pandèmia.

30/04/2021

La XVI edició dels Debats Turístics de l'Escola enguany es celebraran en format virtual degut a la situació sanitària. La jornada de reflexió sobre temes d'actualitat del Sector, que es celebra anualment, es durà a terme el proper dimecres 19 de maig, de 12 a 14 hores, i versarà al voltant de L'Organització de Congressos i la Gestió Hotelera en Temps de Pandèmia.

Els ponents que participaran a la sessió seran:

  • Marta Golobardes, General Manager del grup Gallery Hoteles, que parlarà sobre les estratègies que ha endegat aquesta cadena hotelera per afrontar la pandèmia.
  • Marcos Aguadé, Director de Catalunya BMotion, que compartirà la seva experiència com a especialista en l'àmbit de les comunicacions audiovisuals, i com aplicar-les a l'organització d'esdeveniments no presencials.

A l'acte també hi serà present la Directora de l'Escola, Maria Noguera.

Al final de les seves intervencions, hi haurà una tanda de preguntes formulades pels estudiants als ponents per aprofundir en alguns aspectes que s'hagin tractat durant les conferències.

Per accedir a jornada, cliqueu sobre aquest enllaç de la Plataforma Teams.

Aquesta activitat està organizada pels alumnes de 4t curs de les assignatures Gestió i Organització de Congressos i Convencions del Grau en Direcció Hotelera, i l'alumnat d'Organització de Congressos i Esdeveniments del Grau en Turisme, com a pràctica real per dirigir i organitzar un esdeveniment.

Els professors Tommy Gil, Rafel Peris i Albert Beltrán juntament amb el professor Joan Massanés, Coordinador d'ambdues assignatures, supervisaran la tasca realitzada pels estudiants en l'organització d'aqueta nova edició dels Debats Turístics.