Els representants de l’Escola a l’EMCUP 2018 comencen la primera fase de la competició

Rumour around the brand EMCUP 2018 dels representants de l'EUTDH

Els representants de l’Escola engeguen la primera fase de la competició, amb difusió de contingut a través de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. Enguany, el lema de la competició és “High Touch vs High Tech”.

29/11/2017

Dana Gómez i César Mulet, representants de l’Escola a l’EMCUP 2018 i estudiants del Grau en Direcció Hotelera, ja han publicat les seves presentacions a través de les xarxes.

Els 4 participants, entre els quals també hi ha Albert López i Alejandro Gallego, han pres relleu als perfils a les xarxes socials per començar la primera fase de la competició, que consisteix en la creació d’influència de marca. Segons les directrius, els competidors han de promoure la seva escola, el seu equip i l'EMCUP, creant "rumor sobre la marca". 

Aquest any, el tema principal de l’EMCUP és “High Touch vs High Tech” i es celebrarà a la ciutat de Maastricht els dies 18 i 19 febrer.

Els estudiants, que es mostren molt motivats per participar a la competició, han explicat les seves aficions, experiències a l’estranger i raons per les quals estudien a l’Escola.

L’any passat, l’anterior equip competidor de l’Escola va guanyar el premi a “Millor vídeo d’introducció”, amb un seguit de clips musicals en anglès amb imatges gravades a l’Hotel Campus i a la universitat.

Per a més informació, consulteu el web oficial de l’EMCUP 2018.

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

L'Escola participa en un projecte de millora de les habilitats lingüístiques dels estudiants amb la FH Salzburg

Els estudiants del Grau en Turisme en Anglès, en el marc de l'assignatura Alemany III, participen en un intercanvi lingüístic amb estudiants d'espanyol de la FH Salzburg per millorar les seves habilitats en alemany, a través de la creació conjunta de vídeos sobre temes quotidians i del contacte online amb els estudiants austríacs, que a la vegada, els ajuden a millorar en el seu nivell d'espanyol. Llegir més

ACNUR

Has fugit alguna vegada d’un bombardeig?

Des del 13 fins al 30 de novembre posa’t en la pell d’una persona refugiada a través de la realitat virtual. L’exposició interactiva “No dejes a nadie atrás: el asilo y la Agenda 2030”, organitzada pel Comitè espanyol d’ACNUR, estarà en dues ubicacions: una a l’esplanada davant de la Facultat de Dret i, l’altra, a la Sala del Teatre de 10h a 17h de dilluns a divendres. Llegir més

Totes les notícies