Els 'International Welcome Days' acolliran els nous estudiants internacionals de la UAB

International Welcome Days

Del 3 al 8 de febrer tindrà lloc una nova edició dels International Welcome Days, unes jornades plenes d'activitats per a donar acollida als estudiants internacionals que venen a estudiar a la UAB durant el segon quadrimestre d'aquest curs 2019-2020.

14/01/2020

Tornen els International Welcome Days a la UAB per acollir els nous estudiants internacionals que faran una estada d'estudis durant el segon semestre d'aquest curs acadèmic 2019-20 a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Del 3 al 8 de febrer es realitzaran jornades plenes d'activitats adreçades a tots els estudiants estrangers perquè es familiaritzin amb el Campus, els serveis i els col·lectius de la UAB, i que puguin conèixer també altres estudiants internacionals i locals.

Durant la setmana es celebran diferents activitats, tallers i xerrades. Podeu consultar el programa, a l'enllaç.


 

 

Notícies relacionades

Activitat internacional Escola - Moment del Global Case Study Challenge

Les trobades virtuals consoliden l’activitat internacional de l’Escola

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ha realitzat durant les últimes setmanes diverses reunions virtuals amb universitats d’Argentina, Austràlia o Malàisia per seguir ampliant les col·laboracions en matèria de recerca, docència i intercanvis d’estudiants i professorat. La modalitat online també ha propiciat que alguns docents hagin pogut participar en assignatures de Grau i projectes internacionals.

Totes les notícies