Els 'International Welcome Days' acolliran els nous estudiants internacionals de la UAB

International Welcome Days

Del 3 al 8 de febrer tindrà lloc una nova edició dels International Welcome Days, unes jornades plenes d'activitats per a donar acollida als estudiants internacionals que venen a estudiar a la UAB durant el segon quadrimestre d'aquest curs 2019-2020.

14/01/2020

Tornen els International Welcome Days a la UAB per acollir els nous estudiants internacionals que faran una estada d'estudis durant el segon semestre d'aquest curs acadèmic 2019-20 a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Del 3 al 8 de febrer es realitzaran jornades plenes d'activitats adreçades a tots els estudiants estrangers perquè es familiaritzin amb el Campus, els serveis i els col·lectius de la UAB, i que puguin conèixer també altres estudiants internacionals i locals.

Durant la setmana es celebran diferents activitats, tallers i xerrades. Podeu consultar el programa, a l'enllaç.


 

 

Notícies relacionades

Karen Rodríguez a l'ENTER 2020

La professora Karen Rodriguez, a l'ENTER 2020 International eTourism Conference

Karen Rodríguez Quipusco, professora de l'Escola en Sociologia i Psicologia del Turisme i experta en Customer Experience, va assisitr a l'ENTER 2020 International eTourism Conference, organitzada per la Federació Internacional de Tecnologia de la Informació, Viatges i Turisme (IFITT), a la Universitat de Surrey (Regne Unit), i que va aplegar a professionals i estudiosos per reflexionar al volant del turisme electrònic responsable i el turisme inclusiu.

PortAventura World

Daniel Rodríguez oferirà una xerrada sobre la gestió de PortAventura World

En el marc dels EUTDH Testimonials, que apropen les experiències professionals d'alumni de l'Escola als estudiants, aquest divendres 24 de gener, a les 11 hores, tindrà lloc una xerrada d'orientació a càrrec de Daniel Rodríguez, Graduat en Direcció Hotelera i Responsable de Restauració dels Hotels i del Centre de Convencions de PortAventura World. L'exalumne també donarà a conèixer com es gestiona aquest parc temàtic i quines oportunitats laborals i de pràctiques s'ofereixen. 

Totes les notícies