Els estudiants del Grau en Turisme podran completar els seus estudis en modalitat bilingüe

Grau en Turisme Bilingüe

L’Escola ofereix als estudiants de Turisme la possibilitat de cursar els dos primers anys en català i castellà, participar en un intercanvi a l'estranger en el tercer curs i fer el quart íntegrament en anglès.

20/09/2018

A partir del curs 2018-2019, els alumnes de l’Escola ja poden escollir cursar el Grau de Turisme en modalitat bilingüe. Això vol dir que, les persones interessades, podran realitzar els dos primers anys dels estudis en català i castellà, marxar el tercer any tot el curs a una universitat estrangera i finalitzar els estudis de grau íntegrament en anglès a quart.
 
Fins ara, els estudiants podien triar entre el Grau en Turisme, que s’imparteix en català i castellà com a llengües vehiculars; i el Grau de Turisme en Anglès, que inclou totes les assignatures dels quatre cursos en anglès.
 
Amb aquesta nova modalitat bilingüe, l’Escola pretén oferir una nova via als estudiants interessats en projectar la seva carrera a nivell internacional, i adquirir noves experiències a través d’un intercanvi universitari. 
 
La importància dels idiomes
 
Els tres formats de Grau en Turisme inclouen l’aprenentatge de fins a 4 idiomes estrangers (anglès, francès, xinès o alemany), amb nivells oficials acreditats pel Servei de Llengües de la UAB.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies