Els cinc alumnes que entren a la facultat per la porta gran

Notes de tall 2019-2020

Cinc graus a la facultat i cinc alumnes amb excel·lència acadèmica que han accedit als seus estudis universitaris amb les millors notes de tall.

26/07/2019

Hem trobat als cinc alumnes que entren als diferents graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació amb les millors notes d’accés a la universitat.


Grau en Comunicació Interactiva: Joel Sasot

El Joel Sasot formarà part de la primera promoció del grau en Comunicació Interactiva de la facultat. Ha començat amb bon peu i és que, ha accedit als estudis amb la millor nota de tall: un 13,052. Moltes felicitats!

“Volia provar una cosa diferent a la que havia fet al Batxillerat. Com que toca coses una mica de ciències, però també de lletres i enfocat a una professió que crec que tindrà molt futur”.

 


Grau en Comunicació de les Organitzacions: Julia Carbonell

La Julia Carbonell ha entrat a un dels nous graus de la facultat, Comunicació de les Organitzacions, amb la millor nota d’accés: un 11,366. Moltes felicitats!

“Des de sempre m’ha agradat molt la comunicació i tot aquest món. Estava entre Publicitat, però tampoc m’acabava d’encaixar, llavors vaig veure aquest i vaig dir: és aquest. Va ser amor a primera vista”.

 


Grau en Publicitat i RRPP: Berta Pérez

La Berta Pérez és de Cerdanyola del Vallès i entra al grau en Publicitat i RRPP a la facultat amb una nota de 13,578 sobre 14!!!! La millor nota de tall d’accés a aquests estudis. Moltes felicitats!

“Tenia clar que volia fer alguna cosa relacionada amb la comunicació perquè sempre m’ha agradat molt tant escriure com parlar i comunicar-me”.

 


Grau en Periodisme: Oriol Foix

L’Oriol Foix ve des de Lleida per estudiar el grau en Periodisme a la facultat. Ha accedit als estudis amb la nota de tall més alta, un 13’186, i té moltes ganes de ser un professional per entendre i ajudar a millorar el sector. Moltes felicitats!

“No crec que hi hagi una raó concreta per haver triat Periodisme. És pel fet de poder explicar què és el que succeeix a partir d’una visió crítica”. 

 


Grau en Comunicació Audiovisual: Marcel Ginestet

En Marcel Ginestet començarà el grau en Comunicació Audiovisual a la facultat el proper setembre. Arriba des de Barcelona, concretament des de Nou Barris, amb la nota d’accés més alta del curs 2019-2020: un 12,100. Moltes felicitats!

“Poder comunicar, transmetre un missatge, ja sigui tant informatiu com artístic, al món i que el món el pugui veure”. 


 


Pugen les notes de tall 

L’esforç dels futurs universitaris i futures universitàries s’ha vist reflectit en els resultats i és que, la nota de tall dels graus ja existents a la facultat (Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques) ha pujat. Tanmateix, hem conegut la nota de tall a partir de la qual parteixen els nous graus del centre.

Els graus que s’incorporen a l’oferta de la Facultat de Ciències de la Comunicació el proper curs 2019-2020 són Comunicació Interactiva i Comunicació de les Organitzacions. És el primer any que s’ofereixen i, per tant, no teníem una nota d’accés de referència. A partir d’avui ja sabem que la nota de tall de Comunicació de les Organitzacions és 9,420 i la de Comunicació Interactiva s’ha establert en 7,826.
 
Pel que fa als tres graus tradicionals de la casa, la seva nota d’accés ha pujat. El grau en Comunicació Audiovisual ha passat d’un 10,160 al curs 2018-2019 a un 10,414. Publicitat i Relacions Públiques augmenta de 10,737 al curs 2018-2019 a un 10,972. I, en el cas del grau en Periodisme, l’augment ha estat de gairebé 7 dècimes i, per tant, passa d’un 9,426 al 2018-2019 a un 10,116 al 2019-2020.

Moltes gràcies a totes i a tots per confiar en la nostra facultat per formar-vos com a professionals de la comunicació. Molta sort en aquesta nova etapa!

 

Notícies relacionades

Onada feminista

Ràdio 4 emet un programa elaborat per estudiants de la UAB

El programa Onada feminista, que elaboren estudiants de la UAB per a UABràdio (emissora que forma part d'UAB Campus Mèdia), s'emet aquesta temporada a Ràdio 4 tots els dissabtes, a les 23 h. Cada capítol és un programa monogràfic d'una hora sobre el paper de les dones a diferents àmbits.

Totes les notícies