Els alumnes de publicitat porten a terme la nova campanya de sostenibilitat de la UAB

UAB Sostenible

La campanya "A mi m'agrada més sostenible" la podrem veure implementada en el conjunt del campus de la UAB durant aquest curs. 

01/02/2019

Els alumnes del Grau de publicitat i RR.PP Daniel Belmonte, Alba Cano, Núria Carreté, Macarena Maturana, Paula Moreno, Nerea Ortiz i Cristina Pérez són el grup guanyador del concurs de la campanya de sostenibilitat i estalvi energètic pel campus de la UAB.

La campanya es va realitzar dins l'assignatura "Creativitat en Publicitat i RR.PP" de 3r curs del grau en Publicitat i R.P. Els alumnes hi van estar treballant durant 4 mesos i van fer la presentació el 10 de maig de 2018 davant representants dels grups de millora energètica del conjunt de la universitat.

La campanya "A mi m'agrada més sostenible", presentada i defensada per aquest grup, va ser escollida com la campanya guanyadora d'entre un total de deu propostes i serà la que podrem veure implementada en el conjunt del campus de la UAB durant aquest curs. 

El dia 30 de gener de 2019, els alumnes van presentar la campanya davant la vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat de la UAB, Sara Moreno, qui va destacar que és una campanya molt innovadora i amb un llenguatge, to i estil molt proper al col·lectiu dels estudiants. 

L'equip de professors format per Leonor Balbuena, Mariano Castellblanque, Anna Fajula i Robert Rabanal del departament de Publicitat, R.P i Comunicació Audiovisual, van ser els encarregats de tutoritzar totes les propostes. 

Esperem que la campanya sigui un èxit i contribueixi a fer del campus un espai encara més sostenible. Enhorabona per la feina feta!
 

 

Notícies relacionades

Premis TFG 2019

Obre la convocatòria per la tercera edició dels Premis TFG

La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2018-2019 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global, o la Perspectiva de Gènere. Enguany el Premi té una dotació total de 1.000€ i el termini per presentar la candidatura finalitza el 20 de setembre. Llegir més

Totes les notícies