Eleccions a la Junta de Facultat sector C

Dibuix urna eleccions

Els dies 25 i 26 de novembre van tenir lloc les votacions per escollir els representats del sector C a la Junta de Facultat. 

25/11/2020

Com cada any, cal renovar els representants d’estudiants de la Junta de Facultat per incorporar nous representants en aquesta tasca. Agraïm la feina feta als que han acabat els seus estudis i animem als nous estudiants a prendre’n el relleu.

 

Les eleccions es faran totalment de forma telemàtica i per això és important la vostra implicació en aquest procés per poder obtenir el màxim de representants. Tot i que les votacions tindran lloc els dies 25 i 26 de novembre, podreu consultar el cens a partir del dia 22 d'octubre i presentar les vostres candidatures a partir del 23 d'octubre. 

 

Per aquestes eleccions s’utilitzarà el sistema de votació electrònica, tal com ja es va fer en les darreres eleccions a Junta de la Facultat de Ciències. Podeu consultar el funcionament de la votació electrònica a través daquest enllaç. Quan el procés de la votació a la Facultat de Ciències estigui obert (a partir de les 10:00 h del dimecres 25 de novembre) podreu votar directament a través de l'enllaç Votació electrònica

 

Recordeu que per votar us haureu d’identificar amb el vostre NIU i la contrasenya. S’ha de tenir en compte que no haureu votat fins que no confirmeu el vot (no n’hi ha prou validant-lo). Cada votant podrà emetre el seu vot tants cops com vulgui dins del període actiu de votació però només es comptabilitzarà el sentit del seu darrer vot.

 

Més Informació:

Resolució proclamació dels resultats definitius

Proclamació dels resultats definitius

Eleccions a la junta de Facultat.

 

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies