El programa Argó presenta els assessoraments a treballs de recerca d'enguany

Programa Argó

Argó, programa de suport a la transició entre la secundària i la universitat que coordina l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB, organitza un acte el 19 de febrer en què seran presentats els assessoraments a treballs de recerca de batxillerat d'enguany.

16/02/2018

El 19 de febrer, al Rectorat, tindrà lloc la presentació de l'assessorament a treballs de recerca de batxillerat que organitza el programa Argó de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB. A l'acte, hi haurà un monòleg de Big Van, un grup de científics en actiu que fa de la comunicació científica "un producte atractiu per a tot tipus de públics". L'aforament a l'acte està ja tancat.

El professorat de la UAB, a través del Programa Argó, proporciona propostes de temes i assessorament per a fer el treball de recerca de batxillerat. Molts dels treballs proposats tenen caràcter interdisciplinari i la majoria són idees aplicables a diversos contextos que poden ser objecte de concrecions diferents i variades, i per tant donar peu a més d’un treball.

L'acte començarà a les 17,30 h amb unes paraules d'introducció de Josep Ros, vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat, i de Jordi Barbé, delegat de la UAB per a la secundària. Per la seva banda, Anna Ortiz, sotsdirectora de l'ICE, dedicarà unes paraules al quinzè aniversari del programa Argó.

A continuació, parlaran tres persones que han participat al projecte: Jordi Castellví, director de l'INS Castellbisbal; Anna Torrent, premi Argó a la primera convocatòria; i Jordi Ballester, professor del Departament d'Art i de Musicologia. I, tot seguit, després de la presentació dels assessoraments d'enguany a càrrec de la coordinadora del programa Argó, Marta Simón, el grup Big Van oferirà un "monòleg de ciència" que començarà amb una introducció còmica, continuarà amb una xerrada i  acabarà amb un torn de paraules obert al públic.

Més informació: Programa Argó

 

Notícies relacionades

Totes les notícies