El curs vinent tindrem web en anglès

Alumnat traballant en la traducció del web

Gràcies als i les alumnes de 3r curs del Grau en Traducció i Interpretació, a partir del curs vinent, tindrem web en anglès.

01/07/2019

Els i les alumnes de 3r curs del Grau en Traducció i Interpretació de la UAB han traduït la pàgina web de la nostra facultat. Aquesta ha estat la part pràctica de l’assignatura Traducció Inversa (català-anglès), impartida pels professors Roland Pearson i Laura Claire.

L’alumnat es va dividir en parelles i se’ls va assignar un número determinat de pàgines del web de la facultat. A partir dels textos, van realitzar les traduccions tenint en compte els aspectes tècnics i el context.

L’objectiu d’aquest projecte és, en primer lloc, oferir la informació sobre la Facultat de Ciències de la Comunicació en anglès i, per tant, arribar a un públic més ampli, però també crear sinèrgies entre les diferents facultats de la universitat.

Moltes gràcies per l’esforç i les hores de dedicació de l’alumnat que ha treballat en aquest projecte. Tanmateix, el nostre agraïment als professors responsables de l’assignatura i a Ana Isabel Fernández Viso, coordinadora d'Intercanvis a la Facultat de Ciències de la Comunicació.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies