El Col·legi de Metges premia l'excel·lència professional de deu docents de la UAB

El Col·legi de Metges premia l'excel·lència professional de deu docents de la UAB

En l'edició d'enguany els premis a l'excel·lència professional del Col·legi de Metges de Barcelona, que reconeixen la trajectòria i els valors de professionals del sector, han distingit deu professors i professores de la Facultat de Medicina de la UAB.

02/12/2022

Es traca de Rafael Azagra, Montserrat Mauri, Jaime José Orozco, María José Pérez Lucena, Antoni Rosell, Gabriel Sampol i Víctor Vargas, professors del Departament de Medicina; María Jesús Laso, del Departament de Cirurgia; Elisa Llurba, del Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva i Salut Pública, i José Antonio Ramos-Quiroga, del Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal.

Azagra és especialista en medicina familiar i comunitària, així com en farmacologia clínica, i exerceix com a metge al CAP Badia del Vallès. Laso és especialista en anestesiologia i reanimació a l'Hospital Universitari Parc Taulí. Llurba és especialista en obstetrícia i ginecologia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Mauri és especialista en medicina interna i exerceix a l'Hospital de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme. Orozco és especialista en farmacologia clínica a l'Hospital Germans Trias i Pujol. Pérez Lucena, de l'EAP Serraparera, és especialista en medicina familiar i comunitària. Ramos-Quiroga és especialista en psiquiatria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Rosell i Sampol són especialistes en pneumologia i treballen, respectivament, a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Vargas és especialista en medicina interna i en aparell digestiu, i treballa a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Els premis a l'excel·lència professional són el reconeixement amb què el Col·legi de Metges de Barcelona distingeix cada any 42 professionals de diferents àmbits assistencials que han destacat durant l'any pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

S'atorguen des del 2004 i tenen set categories: medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, investigació biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. En paral·lel, també es premien quatre equips assistencials multidisciplinaris que han destacat per la seva tasca professional i treball en equip.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
  • Educació de qualitat