El CIEU guardona els projectes emprenedors d'estudiants i titulats

Guardonats del VI Premi CIEU FUABformació 2017 a la persona més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries va premiar el caràcter emprenedor d'estudiants i exestudiants de FUABformació i de la UAB.

31/03/2017

El passat dijous 30 de març, diferents estudiants i exestudiants de FUABformació i de la Universitat Autònoma de Barcelona van protagonitzar el "VI Premi CIEU-FUABformació 2017 a la persona més emprenedora" amb projectes que ja són una realitat.

Neus Escarré va rebre el premi a la categoria de Turisme amb "Can Canà", una casa rural ubicada a Lleida de la qual és propietària i que suposa un somni fet realitat per la guanyadora. "Alkaline" és el restaurant de cuina saludable amb què Richard Glezmar, exestudiant de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, va obtenir el premi a la categoria de Direcció Hotelera.

A la categoria de Prevenció i Seguretat Integral, el guanyador va ser Sergio López, amb "AppSI", una aplicació que ofereix informació de matèria preventiva i de seguretat adreçada als treballadors d'una empresa. A més a més, Marta Saiz va rebre el premi a la categoria de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents amb "Divulgarxiu", que pretén conscienciar de la importància de la documentació i del seu contingut.

Respecte a la categoria de la UAB, Carlos Alonso va obtenir el premi amb el "Club d'Emprenedoria de la Facultat d'Economia i Empresa", un projecte en fase inicial que pretén impulsar el carácter emprendedor en la facultat.

L'acte també va comptar amb Rafa Serra, soci-fundador d'empreses com Gruppit i Viatges Temps d'Oci, qui va explicar la seva trajectòria professional i va mostrar algunes de les situacions característiques del món emprenedor que va haver d'afrontar. La Dra. Maria Noguera, directora de l'Escola, i David Urbano, director del CIEU, també van participar a la ponència del premi.

Els premis tenen una dotació de 200€ per categoria i inclouen la possibilitat de rebre assessorament gratuït del centre, així com una xarxa de contactes que el Centre posa a disposició dels guardonats.

 

Notícies relacionades

Curs d'interpretació del patrimoni natural

Nova edició presencial del Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural

L’Escola organitza una nova edició del Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural, per habilitar als estudiants en l'organització d'activitats d’interpretació i guiatge en entorns naturals, amb certificació HeriQ validat per Interpret Europe, organització de referència en el camp de la interpretació del patrimoni. L'edició d'enguany es realitzarà presencialment amb totes les mesures de seguretat front la COVID-19.

Retorn a les aules

Pròrroga de les mesures en matèria de salut pública fins al 26 de març

La Resolució SLT/275/2021 del Departament de Salut, de 5 de febrer, flexibilitza algunes mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, i en matèria de salut pública, per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Es flexibilitzen les restriccions a la presencialitat en la docència universitària aquest segon semestre per estudiants de 1r curs de Grau. Les condicions recollides es mantindran fins al 26 de març.

Totes les notícies