Darrera sessió informativa en línia sobre el Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents

Sessió informativa online sobre el Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents

La coordinació del Màster en Arxivística i Gestió de Documents oferirà una darrera xerrada informativa en línia el dimarts 22 de setembre, a les 17 hores, per a totes aquelles persones interessades en aquesta formació. La sessió es farà a través de l'aplicació Zoom. Us podeu inscriure a través d'aquest enllaç.

09/09/2020

L'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents oferirà una nova sessió informativa sobre el Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents de forma telemàtica.

La trobada informativa virtual anirà a càrrec de la Coordinadora del Màster, Anahí Casadesús de Mingo, i està dirigida a totes aquelles persones interessades a cursar aquests estudis durant el curs acadèmic 2020-2021, i que vulguin resoldre els seus dubtes. La sessió es farà en català.

La xerrada serà:

 

L'encontre online es farà amb la plataforma Zoom. Deu minuts abans de l'inici, rebreu un correu electrònic amb un enllaç per accedir a la reunió online.

Per a més informació, podeu consultar les properes sessions informatives sobre l'oferta de formació especialitzada de l'Escola.

Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu posar-vos en contacte amb la Coordinació del Màster a l'e-mail: coordinacio.esaged@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Arxivística computacional

Seminari permanent de recerca sobre arxivística computacional

En el marc de les activitats de formació del Programa de Doctorat d’Història Comparada, Política i Social, l'ESAGED va organitzar el passat mes de febrer la 3a sessió del seminari permanent de recerca sobre Arxivística i Gestió de Documents, en format en línia. Maria Esteva, investigadora del Texas Advanced Computing Center, va impartir una ponència sobre els nous conceptes, possibilitats i avenços de l'arxivística computacional.

Totes les notícies