Convocatòria de beques de col·laboració amb el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu

Beques

En total es convoquen tres beques, orientades a alumnes acabats de graduar, estudiants de màster o doctorats en alguna de les següents titulacions: ciències polítiques, sociologia, economia, estadística, matemàtiques, física, enginyeries, psicologia, pedagogia, psicopedagogia o qualsevol altra titulació que sigui d'interès per a l'organització.

22/05/2019

El termini de presentació de la sol·licitud és del 23 de maig al 20 de juny de 2019.

Els participants han d'estar en possessió, com a mínim, del nivell C de llengua catalana i castellana, i B2 d'anglès. A més, no poden optar a la beca les persones que hagin obtingut una beca en l'àmbit de les actuacions del Consell en convocatòries anteriors.

La informació d’aquesta convocatòria i els passos a realitzar per poder participar-hi es poden trobar al següent enllaç.

 

Notícies relacionades

Campus UAB

Tornen les "activitats de campus" a la UAB

El 14 d'octubre comencen les "activitats de campus", una iniciativa que va començar l'any passat per incentivar l'organització i assistència de l'alumnat a un programa d'activitats que tindran lloc durant el curs -s'han fixat vuit dates en la franja horària de les 13 h a les 15 h- en què s'aturarà l'activitat acadèmica.

IMG_cinema_carrusel_viure

Nous horaris de projeccions del Cinema

La Unitat de Cultura en Viu canvia l’horari de projeccions del Cinema obertes a la comunitat universitària i facilitarà l’assistència del PAS i del PDI a l’horari del migdia. La programació actual ofereix un cicle d'economia i empresa i un altre específic de la filmografia del director Federico Fellini.

Totes les notícies