Convocades les beques de pràctiques de la Fundació ONCE per a estudiants amb discapacitat

Diversitat funcional

Permeten fer estades de pràctiques remunerades de tres mesos, ampliables a sis, amb una dedicació de 25 hores setmanals. S'adrecen a estudiants de Grau i Màster amb el 50% dels crèdits superat i una discapacitat igual o superior al 33%. Sol·licituds fins al 15 de desembre.

31/10/2022

El programa Becas-Prácticas Fundación ONCE-Crue Universidades Españolas arriba enguany a una nova edició i manté l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de l'alumnat universitari amb discapacitat, a qui facilita l'accés a una primera experiència professional.

Les estades de pràctiques podran realitzar-se fins al 30 de novembre de 2023 en tota mena d'empreses i entitats públiques o privades. Tindran una durada de tres mesos consecutius (ampliables a sis per part de l'organització d'acollida) amb una dedicació de 25 hores setmanals; l'horari es pactarà entre l'empresa i l'estudiant, sempre garantint la compatibilitat amb els compromisos acadèmics a la universitat.

Podrà beneficiar-se del programa l'alumnat que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%, que estigui matriculat en Grau o Màster (oficial o propi) i que hagi superat més del 50% dels crèdits de la seva titulació. A més, no podrà mantenir una relació contractual de tipus laboral o assimilable en el moment de gaudir de la beca i es prioritzaran les persones sol·licitants d'últim curs.

Les persones interessades s'han d'inscriure al web que Fundació ONCE ha habilitat amb aquesta finalitat abans del 15 de desembre. 

Més informació i inscripcions, en aquest enllaç.