Conversa online amb José Ruiz, Responsable de Recursos Humans de The London Edition i W London

José Ruíz, Responsable de Recursos Humans de The London Edition i W London

José Ruiz, Responsable de Recursos Humans a The London EDITION i W London exposarà, en una trobada virtual, quines són les habilitats i els requisits més buscats per treballar en una gran cadena hotelera i quins són els reptes de futur del sector. La sessió tindrà lloc dijous 14 de maig, a les 15:30 h, a través de la plataforma "Zoom".

11/05/2020

La Coordinació de Pràctiques Internacionals organitza aquest dijous 14 de maig, de 15:30 h a 16:30 h, una xerrada online sobre talent en el sector hoteler.

La sessió serà a càrrec de José Ruiz, Director de Recursos Humans de dues marques de luxe dins de la cadena Marriott: The London EDITION i W London Leicester Square.

Es tracta d’una excel·lent oportunitat per conèixer quines habilitats i competències es valoren més en el sector hoteler, en especial en grans cadenes, i què busquen els professionals de recruitment en els/les candidats/es.

La trobada virtual es realitzarà a través de la plataforma "Zoom".

 

Notícies relacionades

Sessions informatives sobre els Graus de l'Escola

L'Escola celebra xerrades informatives online sobre els Graus

L'Escola organitza sessions virtuals per informar sobre els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera a tots els futurs estudiants interessats en accedir a aquestes titulacions durant el proper curs acadèmic 2020-21. Les xerrades online es celebraran el 30 de juny i el 15 de juliol a les 18 h.  Cal inscriure's prèviament!

Totes les notícies