Continua el procés d’assignació de la convocatòria de juny 2018 d'accés a la universitat

Continua procés assignació juny 2018

Els futurs estudiants de 1ª de Grau acceptats durant la 1ª reassignació de la convocatòria de juny 2018, hauran de venir a matricular-se a l’Escola el 6 i 7 de setembre al dia i hora indicat. Consulteu tota la documentació necessària i com arribar al centre.

01/08/2018

Ahir es van publicar els resultats de la 1ª reassignació d’aquesta convocatòria, que es pot consultar a Accés Universitat. Aquelles persones acceptades al Grau de Turisme, Turisme en Anglès o Direcció Hotelera de l’Escola, hauran de seleccionar l’opció “Assignació definitiva” per poder venir a matricular-se.

La matriculació tindrà lloc a la Gestió Acadèmica de l’Escola, situada a la planta baixa de l’Edifici Blanc del Campus UAB. Els futurs estudiants hauran rebut prèviament un correu electrònic amb el dia i hora assignats per formalitzar la seva matrícula presencialment, entre els dies 6 i 7 de setembre.

Consulta com arribar a l'Escola

Informació sobre la matriculació:

  • Ja podeu consultar el tutorial de matrícula de primer curs per estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents que s’han de portar, un simulador de preus de matrícula i altres dubtes freqüents.
  • L'estudiant ha d'haver descarregat, complimentat i imprès prèviament els documents de sol·licitud de matrícula i domiciliació bancària, i que són indispensables durant el procés.
  • Si l’estudiant no pot realitzar la matrícula presencialment, s’ha d’autoritzar per escrit a una persona per fer-ho en nom seu.
  • En cas que l’estudiant vulgui reconèixer crèdits del CFGS, portar l'imprès de sol·licitud de reconeixement amb certificat de notes després d’haver consultat prèviament el llistat de cicles formatius que es poden reconèixer.
  • També s'haurà de portar una fotografia de carnet.

El 14 i 20 de setembre realitzaran aquest tràmit, a Gestió Acadèmica, els estudiants de la 2a i 3a reassignació, respectivament.

Convocatòria de setembre 2018

Els futurs estudiants que faran la selectivitat entre els dies 4, 5 i 6 de setembre, podran apuntar-se a la convocatòria d’accés a la universitat del 19 al 20 de setembre (ambdós inclosos). Consulta el calendari.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies