Conferències i debats sobre feminisme

Debats sobre feminisme

La diplomatura de Postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores ha coordinat dues conferències-debat sobre el feminisme: Dir prou! Vagues de dones en la història i Un balanç de les polítiques contra les violències masclistes.

01/03/2018

El Postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores organitza dues conferències amb posterior debat sobre el feminisme junt amb la Fundació Cipriano García i la Fundació Nous Horitzons. Dir prou! Vagues de dones en la història i Un balanç de les polítiques contra les violències masclistes se celebraran els propers 13 i 22 de març respectivament, a les 18:30h.

La conferència Dir prou! Vagues de dones en la història anirà a càrrec de la historiadora Soledad Bengoechea i serà presentada per Alba García, responsable de la Secretaria de Dones de CCOO. Serà el proper 13 de març a les 18:30a la seu de la Fundació Cipriano García (Via Laietana, 16, Barcelona).

Per altra banda, Un balanç de les polítiques contra les violències masclistes anirà a càrrec d’Encarna Bodelón, professora de Filosofia del Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona, i la presentarà Cristina Bigordà, coordinadora de Dones amb Iniciativa. Aquesta conferència tindrà lloc a la seu de la Fundació Nous Horitzons (Passeig del Rellotge, 3, Barcelona).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies