Conferència sobre mobilitat professional internacional

Conferència Mobilitat Professional Internacional

L’Escola acollirà una conferència sobre Mobilitat Professional Internacional, el proper dimarts, 20 de març, a les 15 hores, amb l’objectiu de donar a conèixer als estudiants les diferents opcions per realitzar pràctiques o buscar feina a l’estranger.

12/03/2018

El proper dimarts 20 de març es realitza una conferència, adreçada a tots els estudiants de de l’Escola, sobre els diferents programes d’Erasmus+ i UAB Exchange.

La conferència, que tindrà lloc a l’aula 207, de les 15 a les 16:30 hores, permetrà rebre assessorament sobre oportunitats de carrera professional arreu del món, així com adquirir habilitats i competències professionals addicionals.

Dolors Sales, Cap de la unitat de Mobilitat Professional Internacional del Servei d’Ocupabilitat de la UAB, serà qui dirigirà la conferència. L’objectiu d’aquesta activitat és dotar d’eines a l’alumnat per tal de millorar-ne l’ocupabilitat i contribuir així en la modernització dels sistemes d’educació i formació professional.

Com assistir

Per poder assistir a la conferència, els alumnes interessats s’han d’inscriure a través de Nexus. A partir del següent enllaç: https//:nexus.uab.es/UAB/logout.do, un cop registrats, en el cas que no s’hagi fet abans, cal anar a l’apartat d’Orientació Professional de Nexus on us podreu apuntar a l’activitat. Les persones inscrites podran descarregar un certificat d’assistència.


.


 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies