Conferència sobre Feminist Internet, al Tercer Cicle de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya

Feminist Internet

Georgina Capdevila, representant de l’organització, donarà a conèixer les metodologies que aquest col·lectiu utilitza per promoure la igualtat de drets a internet. La sessió tindrà lloc dimecres 29 de maig, de 16:30 a 18:30 hores, a la Sala d’Actes de l’EAPC. Inscripcions obertes.

21/05/2019

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza una nova edició del Tercer Cicle de Conferències.

El dimecres 29 de maig, a la Sala d’Actes de la institució, hi tindrà lloc la conferència “Feminist Internet. La creativitat com a eina de transformació social”, a càrrec de Georgina Capdevila Cano, creative producer de Feminist Internet i creative learning producer del Creative Computing Institute de la University of Arts London (UAL).

La sessió tindrà com a objectiu conèixer la metodologia d’aquesta organització formada per diferents professionals del disseny i artistes que va néixer com a projecte de recerca a la University of the Arts London mitjançant nous mètodes d’aprenentatge a través de processos col·laboratius, futures thinking (un mètode per pensar sobre el futur), i el disseny especulatiu i empàtic que genera espai de consens per prototipar projectes.

Es reflexionarà al voltant dels reptes de la intel·ligència artificial i les dificultats de gènere, com en l’àmbit dels assistents de veu, i es presentarà Feminist Alexa, projecte que cerca la creació d’assistents personals intel·ligents –com Alexa, Siri o Cortana- més feministes.

També es plantejarà com sensibilitzar sobre els problemes de desigualtat de gènere i la discriminació en el sector tecnològic mitjançant la creativitat, l’art i el disseny.

La conferència tindrà lloc el 29 de maig, de 16:30 a 18:30 hores, a la Sala d’Actes de l’EAPC (C/ Girona, 20), a Barcelona. Per assistir-hi, és necessari omplir la sol·licitud d’inscripció. Hi ha temps fins al 24 de maig.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies