Conferència online 'W3C: Construint la web'

Conferència ODILO i ESAGED

La ponència és gratuïta i serà a càrrec de Chus García, director d’Estàndards de W3C. La sessió s’emmarca dins d’una formació sobre administració digital, en què Arxivística i Gestió de Documents UAB col·labora juntament amb ODILO i ANABAD.

07/03/2023

Un curs sobre Administració Digital, en què col·labora l’ESAGED amb l’empresa ODILO i la Federación Española de Asociaciones de Archiveros, Bibliotecarios, Arqueólogos, Museólogos y Documentalistas (ANABAD), oferirà el dilluns 13 de març (17h) una conferència online i gratuïta.

La conferència, sota el títol “W3C: Construint la web”, anirà a càrrec de Chus García, director d’Estàndards de W3C, el consorci internacional que genera protocols i directrius per assegurar el creixement de la World Wide Web a llarg termini.

La sessió s’emmarca dins el curs “L’Administració digital” que s’està portant a terme des del novembre. La finalitat del curs és poder situar la teoria i pràctica de l’arxivística o la gestió documental en el context normatiu i tecnològic de l’Administració.

Inscriu-te a la sessió