Conferència 'Ètica pública, tenir cura de les institucions'

Imatge seu Escola Administració Pública de Catalunya

L'Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha organitzat una conferència amb Begoña Román, doctora en Filosofia de la UB, el dimecres 20 de juny, a les 16 hores, a la seu de l'organització. A la sessió, hi estan convidats els estudiants i alumni del Postgrau de Gestió de Documents Electrònics.

07/06/2018

El Tercer Cicle de Conferències de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, ofereix la ponència:Ètica pública: tenir cura de les institucions, a càrrec de Begoña Román, Doctora en Filosofia, professora a la Facultat de Filosofia de la UB i presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya.

La conferència pretén oferir una reflexió sobre l’ètica dins d'una institució i de la importància d’aquesta per als treballadors i treballadores públic, que han de fer-se càrrec del compliment d'un codi de conductes i de la responsabilitat en compliance.

La sessió serà el proper dimecres 20 de juny, a partir de les 16 hores, on es començarà la jornada amb la recepció de tots els convidats, i posteriorment es farà una benvinguda i presentació a càrrec de l’EAPC. A les 16:30 hores, començarà la conferència a càrrec de Begoña Román. L'acte tindrà lloc a la Sara d'Actes de la seu de l'Escola, al carrer Girona, número 20 (Barcelona).

El Ciclo es dirigeix principalment a aquells estudiants i exestudiants de cursos i postgraus en col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com el Postgrado en Gestió de Documents Electrònics.

La sessió requereix d’inscripció prèvia i podeu fer-la a través d’aquest enllaç, que estarà obert fins el proper 15 de juny. Rebreu un correu de confirmació desprès de fer la inscripció i al final de la sessió s’expedirà un certificat d’assistència a tots els participants.

Podeu rebre més informació a través d’aquest correu: tercercicle.eapc@gencat.cat

Consulta el programa

 

Notícies relacionades

Tècnic/a de qualitat - ESAGED

FUABformació busca un/a tècnic/a de qualitat i gestió

El centre necessita una persona per donar suport a la implantació i manteniment de sistemes de gestió i processos, classificació de documents, i disseny de fluxos d’informació i documentació. El termini per presentar-se a la convocatòria finalitza el 3 d’octubre. Llegir més

Totes les notícies