Com afecten els psicofàrmacs? És Tinder un espai segur?

Activitats programa Salut mes de maig

El programa de salut de la FAS ha organitzat per aquest mes de maig dues activitats gratuïtes i obertes a tota la comunitat. La primera és una xerrada sobre com ens afecten els psicofàrmacs i, la segona, un conversatori sobre Tinder, per reflexionar sobre si és un espai segur.

03/05/2023

El programa de Salut de la FAS, que té la finalitat de promoure estils de vida saludables entre l’alumnat de la UAB, ha preparat un parell d’activitats de cara aquest mes.

La primera activitat, que es durà a terme el dia 9 de maig, de 12 a 14h a la Sala Polivalent de l’Edifici Àgora, tractarà diferents qüestions sobre els psicofàrmacs, com per exemple, què suposa medicar-se, quins són els efectes secundaris, per què amaguem el consum d’aquests o inclús, si el gènere afecta quan en recepten un. El taller anirà a càrrec de l'Iris Kucinic, estudiant de medicina i dinamitzadora del programa de Salut de la FAS, juntament amb l'Anna Blasco, sexòloga i tècnica del programa de Salut de la FAS.

Dos dies més tard, el dia 11 de maig, tindrà lloc un conversatori on es parlarà de la plataforma Tinder. Les voluntàries agents de salut del programa reflexionaran sobre si aquesta aplicació és un espai segur? Quines experiències tenim? Hi ha violències sexuals en aquests contextos? Quins son els idearis que reforcen aquestes apps?

Per assistir-hi, cal inscripció.

Inscripcions taller Psicofàrmacs.

Inscripcions taller conversatori Tinder.