Cicle de conferències de Relacions Laborals: Una visió polièdrica de la Reforma Laboral

Cicle Reforma Laboral Xarxa Alumni

La xarxa alumni de Relacions Laborals organitza un cicle de conferències gratuïtes sobre la nova Reforma Laboral. Les sessions, impartides per experts en Relacions Laborals i moderades per la coordinadora de la xarxa, Maria Jesús Espuny, tractaran temes com les actualitzacions en contractes, la negociació col·lectiva, la Seguretat Social i les pensions, entre altres. 

31/05/2022

La nova Reforma Laboral ha suposat grans canvis en el món del treball. Canvien els contractes, influeix sobre la Seguretat Social i les pensions i, fins i tot, retoca el model de negociació col·lectiva.

La xarxa alumni de Reforma Laboral reunirà a diversos experts que tractaran aquestes actualitzacions per entendre la nova Reforma Laboral. La moderadora de les sessions serà Maria Jesús Espuny, coordinadora d'aquesta xarxa Alumni.

Totes les xerrades són gratuïtes.

Sessió: Novetats en matèria de Seguretat Social

En aquesta sessió analitzarem el contingut de les últimes reformes en matèria de Seguretat Social i pensions, particularment les derivades del RD-Llei 32/2021 i de la Llei 21/2021 (cotització, reforma de la pensió de jubilació anticipada i de la jubilació obligatòria, pensió de viduïtat...).

Amb Carolina Gala Durán, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social i Síndica de la Facultat de Dret UAB.

El webinar es realitzarà el dijous 9 de juny, a les 18.30h, online.

Registra't

Sessió: Novetats introduïdes per la Reforma Laboral de 2021 als ERTOS per força major i per causes ETOP 
 
Els principals continguts de la ponència seran contextualitzar i entendre quina és la justificació per fer els canvis introduïts a la Reforma Laboral amb relació als ERTOS. Seguidament, s’analitzaran les novetats amb relació a la reducció i a la suspensió dels ERTOS per força major i causes ETOP. Finalment, veure el “Mecanismo Red” i la seva posada en pràctica al sector d’agències de viatge.

Amb Xavier Solà i Monells, professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social i secretari del Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques.

El webinar es realitzarà el dimarts 14 de juny, a les 18.30h, online.

Registra't