Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat internacional específica per als estudiants de l’Escola per poder realitzar pràctiques en cadenes hoteleres de la Xina. Les estades hauran de fer-se entre gener i juliol de 2020, i els ajuts es poden sol·licitar fins al 14 de novembre.

17/10/2019

La Universitat participa enguany en el programa Erasmus+ KA107 a països associats, una iniciativa de la Comissió Europea per fomentar les estades de pràctiques arreu del món. Per aquest motiu, el Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat específica per a l’alumnat de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera –centre que ha sol·licitat i obtingut fons del SEPIE–.

El programa servirà perquè els estudiants de l'Escola puguin cofinançar les seves estades de pràctiques en diverses entitats hoteleres de la Xina. La dotació de l'ajut serà de 1.500 euros per a les despeses del viatge i 700 euros al mes durant el període de pràctiques. Totes les estades s'hauran de fer entre el 2 de gener i el 24 de juliol de 2020.

Les beques s’adjudicaran segons criteris de selecció establerts en les bases de la convocatòria i la data límit per enviar les sol·licituds és fins al 14 de novembre.

L’Erasmus+ KA107 a països associats se suma als altres dos programes de beques per a la mobilitat professional internacional que ja ofereix el Servei d’Ocupabilitat: l’Erasmus+ Pràctiques i l’UAB Exchange Programme Traineeships.

Trobareu tota la informació sobre el programa Erasmus+ KA107 a països associats i el formulari de sol·licitud en línia al web del Servei d’Ocupabilitat.

Per tal de resoldre qualsevol dubte relacionat, podeu escriure a erasmus.practiques.ka107.so@uab.cat.

 

 

Notícies relacionades

Sortida de camp a L'Estartit

Estudiants de Turisme i Turisme en Anglès coneixen la gestió turística sostenible de L'Estartit

En el marc de l'assignatura Turisme i Sostenibilitat, els estudiants de 4t curs dels Graus en Turisme i Turisme en Anglès van realitzar una sortida d'estudis a L'Estartit, a la Costa Brava, per conèixer la seva gestió turística sostenible de la mà de diversos agents del municipi. També van visitar les instal·lacions del Càmping Les Medes, establiment de referència en matèria de sostenibilitat.

Xerrada de Kuskaya Barcelona als estudiants de l'Escola

Kuskaya Barcelona ofereix pràctiques de Coordinador/a de turisme responsable

Kuskaya Barcelona va presentar la seva oferta de pràctiques als estudiants de l'Escola. L'organització ha creat la figura del Coordinador/a de turisme responsable, específicament per cobrir les necessitats de l'alumnat del Centre, amb què podrà participar coordinant grups en projectes socials i mediambientals en països en vies de desenvolupament com el Senegal, Perú, Costa Rica i el Marroc.

Totes les notícies