BeetOPEN-PI: els pianos oberts de l'Autònoma arriben a les xarxes

Teclat d'un piano

Cada any l'Autònoma organitza els dies dels Pianos Oberts, una iniciativa orgaintzada per diverses facultats per a posar a l'abast a tots els membres de la comunitat educativa diversos pianos perquè els puguin tocar lliurement. Enguany, aquesta activitat, que commemora el 250è aniversari de Beethoven, es trasllada a les xarxes.

30/03/2020

La iniciativa "Pianos en obert", organitzada per diverses facultats de la UAB, es trasllada també a les xarxes

Una epidèmia sanitària mai viscuda en els darrers cent anys ens priva de poder gaudir de la música en directe al campus. Sortosament som en una part del món en què la majoria de la població es pot confinar a casa ‘seva’; no és així, ni per a tothom ni en totes les latituds, que l’hauran de passar amb moltes més penes i costos. Ni en les pandèmies deixem de ser uns privilegiats i privilegiades.

Els pianos, cedits pel Concurs “Maria Canals”, havien de dur la música en directe a nou facultats: Filosofia i Lletres, Ciències, Economia i Empresa, Dret, Ciències de l’Educació, Polítiques i Sociologia, Traducció i Interpretació i Biociències. Atès que no serà possible gaudir-ne “in vivo”, us proposem d’escoltar fragments coneguts d’algunes peces de Beethoven, ordenades per número d’opus.

 

Notícies relacionades

Pla Serra Húnter - 2a convocatoria 2019

Oberta la convocatòria del Programa Serra Húnter 2020

La UAB ha convocat el procés selectiu per a la contractació de personal docent i investigador en la categoria de professor lector (ajudant doctor) de caràcter temporal en el marc del Pla Serra Húnter, que romandrà oberta fins al 10 de setembre.

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Totes les notícies