Audiència oberta per l'acreditació de dos dels Màsters Oficials de l'Escola

Estudiants de l'Escola

El Comitè d’Avaluació Externa (CAE) de l’AQU Catalunya realitzarà una visita virtual, els dies 1 i 2 de juliol, per avaluar el Màster Universitari en Direcció i Organització de Turisme d’Esdeveniments i del Màster Universitari en Unió Europa-Xina: Cultura i Economia per la seva acreditació. Es convida al professorat, alumnat, titulats/des i personal d'administració i serveis a participar amb els seus comentaris a l'audiència pública en línia que es durà a terme.

25/06/2020

Els dies 1 i 2 de juliol tindrà lloc la visita virtual del Comitè d’Avaluació Externa (CAE) de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) per efectuar l'avaluació per l'acreditació del Màster Universitari en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments i el Màster Universitari en Unió Europa-Xina: Cultura i Economia,  que ofereix l'Escola de Turisme i Direccó Hotelera de la UAB.

Aquest procés inclou entrevistes amb els diferents col·lectius de la institució (responsables acadèmics, docents, alumnes, titulats i ocupadors), amb l’objectiu de comprovar les competències adquirides en cada una de les titulacions i la seva eficàcia en els diferents àmbits professionals.

L’avaluació externa contempla també una audiència pública oberta a tothom qui hi estigui interessat. Per aquest motiu, us convidem a participar a aquesta activitat aportant els vostres comentaris sobre l'Escola i els estudis. L'AQU Catalunya posa a la vostra disposició el correu electrònic corporatiu acreditacio@aqu.cat, perquè tant l'alumnat, els titulats, el professorat i el personal d'administració i serveis envieu les vostres opinions.