Arriba la segona temporada de l'UABecedari

UABecedari-T2

Després de la T1 de l'UABecedari realitzat per la Bea, la Cèlia agafa el relleu per continuar explicant conceptes relacionats amb la UAB a la T2.

05/05/2022

No et perdis cap lletra de l'UABecedari, començant amb la P de Pràctiques!

Torna l'UABecedari, el primer diccionari universitari en vídeo! Aquest cop la Cèlia Mayoral, estudiant de Periodisme, serà l'encarregada d'explicar els principals conceptes que envolten el món universitari, la UAB i les seves facultats.

El funcionament de la T2 continua sent el mateix: per cada lletra, un concepte. El format també es manté igual: cada entrada del diccionari serà un vídeo proper, fresc i de menys de 5 minuts on aprendràs curiositats, dades i informació d'interès perquè puguis conèixer millor la UAB.

Ja està disponible el primer vídeo de la T2, començant amb la P de Pràctiques. Visita’ns sovint i no et perdis cap lletra... o subscriu-te al nostre canal de Youtube!

Aquest any ja hem pogut convidar els futurs estudiants a descobrir el campus i les facultats de la UAB en primera persona. Algunes activitats, com les Portes Obertes, ja s'han realitzat i d'altres, com el Dia de les Famílies, estan a punt per poder-se dur a terme. Tot i això, ens agrada mantenir els formats online, ja que així tots els futurs UABers poden posar un peu al campus de forma virtual i propera. No t'ho perdis!

 

Més informació

UABecedari (T1)

UABecedari (T2)

Visita la UAB