Arriba la 18a edició del màster TISA

Màster TISA

Fins al 15 d’octubre podràs realitzar la teva matrícula per cursar el màster o el postgrau de Tècniques d’Investigació Social Aplicada (TISA). Es tracta d’uns estudis que ofereixen una formació especialitzada destinada al coneixement de tècniques d’investigació del camp de les ciències socials i les humanitats.

07/07/2020

El màster i postgrau TISA presenta la seva 18a edició destinada a oferir una formació especialitzada del coneixement de tècniques d’investigació avançades en el camp de les ciències socials i les humanitats. Aquests estudis tenen una durada de dos anys (el màster) i d’un any (la diplomatura); i es realitzen en format online. El curs s’iniciarà el novembre del 2020 i fins al 15 d’octubre estarà oberta la matrícula.

El TISA és una iniciativa conjunta de l’Institut d’Estudis del Treball (IET) de la UAB, el Departament de Sociologia de la UAB i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS).

El pròxim 15 de setembre s’oferirà una sessió informativa presencial i per streaming. A més, trobaràs tota la informació a la web del màster i al vídeo de presentació.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies