Acreditació econòmica per matricular-se com a becari/a condicional per estudiants de l'Escola

Estudiant de l'Escola

L'AGAUR obre la convocatòria per sol·licitar l'acreditació de caràcter econòmic necessària per formalitzar la matrícula com a becari o becària condicional pel curs 2021-2022. El termini per fer-ho comença el 7 de juliol i finalitzarà el 14 d'octubre.

07/07/2021

Des del dimecres 7 de juliol i fins el 14 d'octubre, pots sol·licitar l'acreditació econòmica a l'AGAUR per demanar beca i així poder matricular-te per al curs 2021-2022 com a becari o becària condicional.

Per demanar l'acreditació per matricular-te com a becari/ària condicional, necessitaràs tenir una identificació digital (idCAT Mòbil o Cl@ve) o un certificat digital (idCAT certificat, DNI electrònic...) associat al teu DNI o NIE.

Si no en tens, una forma fàcil per obtenir una identificació digital és donar-se d'alta a l'idCAT Mòbil:

  • Si tens DNI o NIE/TIE (Targeta d'identitat d'estranger) i la Targeta Sanitària Individual (TSI) del Catsalut, pots obtenir l'idCAT Mòbil al moment a la pàgina https://idcatmobil.seu.cat/.
  • Si tens DNI o NIE/TIE però no tens la Targeta Sanitària Individual (TSI), des del 5 de juliol, pots utilitzar el servei de videoidentificació per donar-te d'alta a l'idCAT Mòbil. Trobaràs l'accés a aquest servei a la pàgina web de l'AGAUR dins l'apartat de la convocatòria de l'Acreditació de caràcter econòmic (procediment MATRC) i beques EQUITAT per al curs acadèmic 2021-2022.

Aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de la beca del Ministeri d'Educació, així que a banda de l'acreditació, no t'oblidis de sol·licitar també la beca.

Hi ha un únic formulari per sol·licitar l'Acreditació de caràcter econòmic (MATRC), per matricular-se com a becari/ària condicional i l'Acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat (EQUITAT). Tingues present que aquesta última (la beca d'EQUITAT) com a estudiant de centre adscrit et vindrà denegada atès que no hi pots optar però no es permet tramitar ambdós procediments de forma separada. Tingues en compte que la identificació o el certificat digital ha de ser de la persona estudiant, no pot ser de cap familiar!

Al web del nostre centre i de la UAB trobaràs informació detallada sobre beques.