“Tria assignatures que et motivin, que no tot pot ser festa!”, una alumna de la Facultat parla de la seva experiència SICUE

Alumna de Traducció i Interpretació que fa un SICUE, la Paula Tribaldos

Els SICUE són intercanvis acadèmics amb universitats d’arreu d’Espanya i que complement els Erasmus i els UAB Exchange Programme en matèria d’intercanvis acadèmics.

12/02/2021

La Paula Tribaldos és alumna de quart del grau de Traducció i Interpretació de la nostra Facultat; cursa els estudis en alemany com a llengua B i àrab com a llengua C. A segon va marxar d’intercanvi a Tunísia per a millorar el seu àrab i enguany fa un SICUE a la Universidad Autónoma de Madrid.

Més informació sobre els SICUE

Per què vas triar fer un SICUE?

En el meu cas, venir a viure a Madrid era una idea que tenia de fa anys perquè hi tinc família. Vaig veure en el SICUE una bona oportunitat per fer aquest somni realitat i a més conèixer una nova universitat.

Què és el que més t’agrada de fer un SICUE?

En l'àmbit universitari, destacaria que la UAM també és un campus pel que és agradable anar a la universitat, pots conèixer gent de diferents graus i s'ofereixen moltes activitats. La gent és molt animada, només et dic que si no hi hagués covid, cada dijous hi hauria festes a la gespa del campus!

Per altra banda, la ciutat de Madrid es molt bonica i la gent que t'hi trobes molt acollidora i propera. Sempre pots fer algún pla, tant si t'agrada anar de compres, descobrir nous barris, unir-te a alguna associació, fer esport, prendre alguna cosa, al teatre, cine o de públic al teu programa preferit.

Alguna cosa a tenir en compte?

Sí: la UAM, com la UAB, està lluny de la ciutat, calcula que si vius al centre de Madrid pots trigar uns 45 minuts o 1 hora en arribar a la Facultat (això sí, el transport públic aquí es molt còmode i barat).

Recomanaries l’experiència de fer un SICUE?

Sí que recomano l'experiència de viure a Madrid, és una ciutat meravellosa que té molt a oferir. Si busques una experiència d'intercanvi en la que conèixer gent i sortir siguin punts forts, Madrid es un bon destí! Si vols venir de SICUE, et recomano que miris bé abans de res les assignatures que cursaràs i que escullis coses que et motivin de debò, que no tot pot ser festa!