5 minuts per fer les enquestes de satisfacció i 5 raons per fer-les

Un ordinador de la FTI amb una fotografia convidant a respondre les enquestes de satisfacció

Fins el 8 de juliol tot l’alumnat de la Facultat pot respondre les enquestes de satisfacció d’assignatures i de professorat del segon quadrimestre del curs 2021-22. Es fan en 5 minuts i també hi ha 5 raons molt importants per les quals val la pena fer-les.

24/05/2022

Les enquestes de satisfacció, tant les d’assignatures com les de professorat, són una eina imprescindible per al bon funcionament de la universitat. Les opinions i valoracions dels estudiants són vitals per a detectar possibles punts de millora i així poder progressar: no s’han de subestimar! Són una eina molt útil que funcionen millor com més alumnes hi participin.

A més a més, es fan en només 5 minuts: tants minuts com raons per fer-les:

  1. Les enquestes de satisfaccció són una eina imprescindible perquè la Facultat conegui l’opinió de l’alumnat

És un dels espais que l’alumnat té a la seva disposició per, des del respecte i la reflexió, transmetre els seus comentaris i observacions a la Facultat.

 

  1. Es fan en 5 minuts, però el seu impacte és permanent

Si tothom hi posa els seus 5 minuts, el seu gra de sorra, el seu impacte esdevé permanent, ja que l’opinió de l’alumnat es tindrà en compte per aquest curs i per tots els que hagin de venir.

 

  1. Si hi ha poca participació a les enquestes, es perd molta informació

Els resultats de les enquestes són molt valuosos independentment de la participació que hi hagi i la Facultat els té en compte: però si hi ha poca participació, hi ha molta informació de moltes veus diferents que es perd pel camí!

 

  1. Tradicionalment, l’alumnat de la FTI sempre ha sigut molt participatiu: conservem les bones tradicions!

El nostre alumnat sempre ha sigut molt participatiu a les enquestes, la qual cosa valorem molt perquè ens ajuda a millorar.

 

  1. En quadrimestres passats, la FTI va ser una de les facultats més ben valorades pel seu alumnat

I va ser tot un honor! Però el que realment ens importa, més que ser la més ben valorada o no, és que aquest mèrit es va poder assolir gràcies a una alta participació de l’alumnat.

 

Fes-les aquí!