Descarrega't els catàlegs de grau 2019-2020

Plans d'estudis UAB 2019

Descarrega't la versió en PDF dels catàlegs de grau UAB amb tota la informació de l'oferta de la Universitat. A més, aquest any estrenem nou disseny amb tots els quès i els perquès de triar futur a la UAB.

04/02/2019

Enguany els catàlegs UAB venen amb moltes novetats. Un disseny renovat que et farà més fàcil la tria del teu grau i nous continguts amb la informació més demanada pels futurs estudiants. Notes de tall, ponderacions, sortides professionals, assignatures... però també per què fer un grau o un altre, i per què fer-lo a la UAB, explicat en cada cas pel professorat de cada grau.

Ja et pots descarregar els catàlegs que hem repartit a totes les activitats d'orientació de la Universitat, com a les Jornades de Portes Obertes o al Saló de l'Ensenyament. Aconsegueix-los en versió PDF a www.uab.cat/guies-pdf

També pots ampliar la informació de cada grau a www.uab.cat/graus, on hi trobaràs tot el detall del pla d'estudis, l'accés, les pràctiques o la mobilitat, entre d'altres.

Als catàlegs hi trobaràs la informació dels graus, tant els que es realitzen als centres propis com als centres adscrits, dividits en les diverses branques del coneixement: Arts i Humanitats, Biociències, Ciències, Ciències de la Salut, Comunicació, Educació, Turisme i Prevenció, Economia, Jurídiques, Política i Societat i Enginyeries.

A més, podràs trobar informació sobre les beques i ajuts, mobilitat internacional i pràctiques en empreses.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies